chapara написа:...Ако има още неяснотии свиркайВсичко е ясно и точно, обаче сега пък ме домързя
n_a написа:Ами породил ти се е един въпрос, защото ме домързя да пишаchapara написа:...Ако има още неяснотии свиркайВсичко е ясно и точно, обаче сега пък ме домързя)) Идеално си го описал
Имам такова длето. Стара къща. Но е тясно. Ще си правя. Супер сте, ей!
Мойте панти са от 33-та и зорлем не бих ги сменила
chapara написа:Намерих го в интернет с търсене fiche hinge chisel. Та не ми се отвори тоя въпросn_a написа:Ами породил ти се е един въпрос, защото ме домързя да пишаchapara написа:...Ако има още неяснотии свиркайВсичко е ясно и точно, обаче сега пък ме домързя)) Идеално си го описал
Имам такова длето. Стара къща. Но е тясно. Ще си правя. Супер сте, ей!
Мойте панти са от 33-та и зорлем не бих ги сменилаКрайсмусът не се прави за точен размер, дори е препоръчително да е по тесен. Точно от веднъж не се прави леглото. Започваш от единия край, местиш, после пак и така нататък, колкото повече сменяваш местото, толкова по малък е шанса да сцепи. За всеки случай сложи и стяга, но на касата няма как. Най добре ще стане по усет, вземи предварително една подобна и непотребна дъска и докато те "мързи"
, оттренирай нещата, че направиш ли поразия на касата или на врата голям кърпеж ще падне
![]()
chapara написа:П.С. И вземи направи един клип или снимков матерял, че в нета не открих нищо за този крайсмус и работата с него, да има за поколениятаЗер съм качила клиповете дето съм правила
n_a написа: Някаква идея как се пише тоя крайсмус на друг език, немски, предполагамНемския ми една от най-слабите страни, ама пък някой съфорумец........
Код: Избери всички
За да стане по лесно и елегантно може преди това в права линия да се провъртят дупки с много тънка бургия на нужната дълбочина за да се премахне част от дървесината в леглото на бъдещата панта.
chapara написа:Нищо не пропускам, споко. Пък и съм женска и си спестявам усилия, не напъвам, не късам болтове и не ми горят дрелки в ръцетеn_a написа: Някаква идея как се пише тоя крайсмус на друг език, немски, предполагамНемския ми една от най-слабите страни, ама пък някой съфорумец........
Това дали не го пропусна да го прочетеш![]()
Код: Избери всички
За да стане по лесно и елегантно може преди това в права линия да се провъртят дупки с много тънка бургия на нужната дълбочина за да се премахне част от дървесината в леглото на бъдещата панта.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: