Всичко за дърводелството
Chefo77 - майстор
Милуоки има в единия от магазините, но първо не ми хареса цената въпреки отстъпката и второ - смукачка се включва нормално само с Bluetooth модул, а нито една от трите ми няма такъв. И те го тестват с рязане на ОСБ, не с плътна дървесина :)
bimbaeco - майстор
Ако сложиш хубав диск с тесен профил на Айнхела, 1000 вата не са малко. https://www.ebay.co.uk/itm/TCT-Circular ... SwcP9fOCnW
Ако те сърбят ръцете да си купиш нещо ново, това е друг въпрос :)
https://www.ebay.co.uk/itm/Excel-Table- ... 0752.m1982
това е 14 кила и плота му изглежда да е някакъв полимер, а не ламарини
Ревютата са му изненадващо добри, като гледам
Chefo77 - майстор
Е тоя последния ми хареса!
Не само ми хареса, ами вече насочих един към офиса на Габиели в Лондон. Да се надявам, че ще имам подарък за РД :)
Благодарско!!!

P.S. Намерих го на 149.99 от сайта на Tools4Trade :)
bimbaeco - майстор
Жив и здрав да си работиш :)
EDI - майстор
Адеееее, Мишо те уреди.Браво.. :partyman:
Chefo77 - майстор
Много съм му благодарен на Мишо!
След като пристигне ще направя малко тестове и ще споделя резултата. Имам колега, който търси същото като мен, чака на полусъединител да поръча и той :)
bimbaeco - майстор
Ако не се разберат в Брюксел, ще ни се отдалечат английските машинки. Кажи на твоя приятел да включва на първа, че ще прецака феродото :)
В очакване да хлопне резето аз си купих едно ренде, каквото отдавна исках, нищо че ми мина рождения ден
Прикачен файл:
s-l1600.jpg
nikolson - майстор
Noris? Да ти е честито.
bimbaeco - майстор
Още не е дошло, ама май не е Норис
Съмнително евтино го платих, за да е Норис. Вероятно е Спиърс
Chefo77 - майстор
Някой по линията упорито се опитва да ми вдигне нервите, да видим кой ще е - търговецът, куриерите, които ползва, или куриерите Англия - България...

Тема "Циркуляр Атика" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: