Всичко за дърводелството
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Маняшки са ти нещата! От нищо - нещо! Браво!
EDI - майстор
Цецо е майстор.Като знам как започна и къде стигна, само похвала.
zz_stefanov - майстор
съб мар 22, 2025 8:24 pmcvetomir_77 написа:
Здравей колега, разгледай долните снимки и си прецени сам какво ще правиш, но да знаеш, че при работа с МАТЕРИАЛ ВТОРА УПОТРЕБА има много рискове (пирони, чепове,пукнатини и т.н.) До всяка снимка съм написал от какъв материал е направен продукта.
............ ........
много добро!
Но наистина ли е по евтино или е просто мания да се ползва рециклиран материал.
cvetomir_77 - специалист
нед мар 23, 2025 7:03 pmzz_stefanov написа:
съб мар 22, 2025 8:24 pmcvetomir_77 написа:
Здравей колега, разгледай долните снимки и си прецени сам какво ще правиш, но да знаеш, че при работа с МАТЕРИАЛ ВТОРА УПОТРЕБА има много рискове (пирони, чепове,пукнатини и т.н.) До всяка снимка съм написал от какъв материал е направен продукта.
............ ........
много добро!
Но наистина ли е по евтино или е просто мания да се ползва рециклиран материал.
Май не излиза по-евтино. Ако си смяташ и времето за труд излиза дори доста по-скъпо от колкото да си купиш качествен материал и да си направиш нещо хубаво и набързо!
Просто при мен палетите са ми под ръка и безплатни, не ходя ги търся и карам от някъде.

Благодаря ви за похвалите, но не съм кой знае какъв майстор. Всичко това го правя за удоволствие. Работата с дърво ми е просто хоби и правя разни неща само за семейството си.

Тема "Начинаещ дърводелец - от къде безплатен/евтин дървен материал" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: