• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 68
Всичко за дърводелството
Георги Иванов(алцек) - специалист
Чак сега забелязах че съм качил две еднакви снимки. bimbaeco ще подсиля плота,имам идея от двете страни да има чекмеджета а по средата да остане като ниша за повдигащият механизъм.Още не съм решил как да го направя.Мисля че EDI някъде беше писал че това няма да ми е последната маса и май ще излезе прав.Правя тази ,виждам си грешките и вече имам идеи за нова.
EDI - майстор
То това е пътя на майстора, да усъвършенства произведението :partyman: .Все по нещо се пропуска.
lavka86 - специалист
И аз почвам маса /шкаф/ за оберфрезата. Плота е готов и като остане време, почвам със сглобките. Ще качвам снимки, а вие ще сте консултантите.
EDI - майстор
Давай, действай.Ще чакаме да видим как вървят нещата. :partyman:
lavka86 - специалист
Ето и малко снимки и от моята бърлога.

Прикачен файл

IMG_5.jpg
Ето и вътре как изглежда.
IMG_5.jpg (102.47 KиБ) Видяна 2627 пъти

Прикачен файл

IMG_4.jpg
Това е захранването с контактор вътре. Пуск със зеления бутон, а стоп с червения или с аварийния голям бутон.
IMG_4.jpg (95.33 KиБ) Видяна 2627 пъти

Прикачен файл

IMG_3.jpg
IMG_3.jpg (83.44 KиБ) Видяна 2627 пъти

Прикачен файл

IMG_2.jpg
IMG_2.jpg (84.61 KиБ) Видяна 2627 пъти

Прикачен файл

IMG_1.jpg
Това е плота на масата за оберфрезата.
IMG_1.jpg (57.45 KиБ) Видяна 2627 пъти
lavka86 - специалист
Не зная защо са в обратен ред, но както и да е.
Подготвих и един плот за циркуляра, но не съм го довършил с направляваща. Но и това ще стане.

Прикачен файл

IMG_6.jpg
Ето и плота.
IMG_6.jpg (65.59 KиБ) Видяна 2616 пъти
ZEDYCUS - майстор
lavka86
Хареса ми таблото, добре си го измислил.Колко ампера е контактора? =D> Чакаме и другите снимки да крадем идеи. :-D
Тамън се чудих, каква кутия да търся за подобно табло за банцига дето ще оправям, не съм се сетил за най лесното като теб. Не ми се купуват ПВта готови, че имам всичко без кутията.
lavka86 - специалист
Колега, контактора е 16 А. Такъв имам в момента. И на мен не ми се купуват ПВ-та, че са безбожно скъпи. Ако трябва ще помагам и за ел. свързването. :cool:
ZEDYCUS - майстор
Ако не успея да го свържа ще питам. :partyman:
Георги Иванов(алцек) - специалист
Здравейте,бавно но напредвам.Гледах от тук,гледах оттам и от идеята на EDI малко си откраднах и започва да заприличва на нещо.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 68

Тема "Маса за оберфреза" | Включи се в дискусията: