• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 193
Всичко за дърводелството
npelov - специалист
мда. сменянето на дисковете е досадно.
la_bamz - специалист
Не точно днес, по скоро в неделя, но днес намерих време да пиша :)
Прикачен файл:
1.jpg
1.jpg (20.41 KиБ) Видяна 2089 пъти
Прикачен файл:
2.jpg
2.jpg (38.35 KиБ) Видяна 2089 пъти
Прикачен файл:
3.jpg
3.jpg (35.28 KиБ) Видяна 2089 пъти
Прикачен файл:
4.jpg
4.jpg (31.04 KиБ) Видяна 2089 пъти
Стойките за колоните са началото на цялостен проект рафтове, шкафове и витрини на по-дългата стена в хола. На едната снимка се вижда и скриването не кабелите от компютъра към телевизора и звука, естесвенно недовършено още :lol: . Надявам се по празниците ( докато почиваме ) да завърша всичко.
npelov - специалист
Как си ги хванал за стената. Аз се чудя какво да правя с моите. В момента заемат място на бюрото, а са големички за бюро. Пък са и тежички - 9 кила колонката.

Мислех да правя бюро с етажерка отзад и да ги окача на етажерката отстрани. Но няма да е скоро.Ще ми се да ги окача в двата ъгъла на стаята, но по-високо, с наклон надолу.
la_bamz - специалист
С две Г-образни планки отзад зад тонколоната. Не се виждат, колоната ги скрива.
mavryt4o - майстор
като не дават началниците коледен бонус сам ще си заработваме

Прикачен файл

masi s peiki.jpg
EDI - майстор
Коледен подарък за любимата тъща, за ми носи кафе и закуска сутрин. :lol: Не е от днес, от последните няколко дена е.Направен е от парчметии от паркетини и малко чам.Основата е две чамови парчета, отгоре са залепени парчета екзотична дървесина.Рамките са от парчета от екзотични паркетини, два цвята - бяло и кафяво дърво.Нищо не е лакирано, само е прешлайфано, ще си остане така, на естествена дървесина без никакво покритие.Плота е полиран.

Прикачен файл

1.jpg

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (116.56 KиБ) Видяна 1865 пъти

Прикачен файл

3.jpg
EDI - майстор
Сглобен и готов за опаковане.

Прикачен файл

4.jpg

Прикачен файл

5.jpg
ZEDYCUS - майстор
Ама я глезиш тази женичка, лятото и шкафове за зимнината направи. Поне няколко години трябва да те слуша сега. =D> :-D
griffin - майстор
еди да не те притеснявам, но така залепени влакнатана чама и екзотичните парчета са в различни посоки и има шанс да се напука заради различното разширение.
Весели празници и дано ти носят кафенце по често :-D
EDI - майстор
А, бабичка е злато, къта ме здраво, да е жива и здрава.ГРИФИН, лепено е с полиуретаново лепило, та се надявам да няма зор от разширенията.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: