• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 244
Всичко за дърводелството
pvk1967 - специалист
Че е пародия, пародия е!Но в същия клас има и от други марки и ми беше интересно някакво сравнение! Да изключим последното производство на Елтос, за което информацията е още по оскъдна!
velsi - Почетен майстор
И още нещо: марката Елтос не съществува отдавна, а качеството на всичко, произведено под шапката на Спарки е паднало драстично. Има писано по въпроса, нека не отклоняваме темата.
pvk1967 - специалист
Добре де, нямах предвид да се ловим за думата, а само да става лаф по темата!....
Chefo77 - майстор
Колеги, виждам че по-горе е зададен въпрос, но е останал без отговор ...
Какво мислите за зелените оберфрези на Бош? Става дума за POF 1200 AE / POF 1400 ACE.
Добри ли са като машинки? Струва ли си разликата в цените по-голямата?
Занимавам се с паркет, тук-там правя стъпалца, прагове ...общо взето не е някаква стресиращо натоварваща работа. Имам един Бъдгет, изби си парите още първия ден, обаче нещо взе да ме нерви какви простотии са направили по него...
Или някаква идея за по-добра фреза за тези пари?
EDI - майстор
Нямам преки впечатления, но от отзиви на приятели съм чувал, че вършат добра работа.Вземи си един СКИЛ - 1840 АА 189 пари май струваше.Има цанга 8, 1300 вата е, от 12000 до 28000 оборота се регулира, съвсем ти е достатъчна за твоите работи.
nikolson - майстор
http://www.trend-uk.com/
Разбира се продуктите им могат да се намерят на по-добри цени,но зеленият БОШ като съотношение цена-качество не е най-добрият избор.
Chefo77 - майстор
EDI, не виждам нито едно предимство на Скил-а пред малкия Бош, освен евентуално въртящите се ръкохватки. А и като се има предвид колко много "обичам" Скил ... 30-те лева повече ще ги дам с кеф :)

nikolson, искам да е нещо от марка позната в България. Ако нещо се случи, не искам да търся варианти да го поправя, а направо да го вкарам в сервиз. Ядох го тоя с един такер на Tackwise - навсякъде го гледат като голям камък ... Освен това англичаните не бяха ли с някакви различни размери на фрезерите?
nikolson - майстор
Тук в България цената на оберфреза Makita RP0900 е между 270-350лв. като последната цена е комплект с 12 фрезера макита.Аз затова им се "радвам" :rolleyes: на зеления БОШ.Да продават на цената на Макита,егати ...Иначе като сервиз
най-достъпни са Макита,Спарки и БОШ.
Chefo77 - майстор
Ти си една гад да знаеш ... :-D
Пратих вече запитване на Ники за фрезата ...
БЛАГОДАРЯ за съвета!
Chefo77 - майстор
Пак аз :)
Благодарение на Ники (Kumay) си имам страхотна Макита 3710 на още по-страхотна цена!
Ники, много ти БЛАГОДАРЯ!
Даже и шапка си имам, вие какво си мислите? :)
А голямата фреза ще мине набързо през сервиза и ще е като нова.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: