Ето разположението, което съм намислил:
Прикачен файл
Ъгъл мивка котлони.JPG (16.48 KиБ) Видяна 2533 пъти
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
miliad написа:Водооткапа е 1-2мм ,може да се пренебрегне.В момента ползвам кухня, при която не съобразих този момент. Водооткапа е на около 20 мм навътре и тече по външната страна на вратичките. Затова питам колко навътре да ги сложа.
miliad написа:Явно си мислил доста по проекта и се надявам да отсееш от съветите това което на теб ти е нужно.Напрово ме стопли, действително е трудно понякога да се отнасят с теб като с пълнокръвен идиот. Наистина доста съм мислил. Имам да доуточнявам неща, но основното е измислено. Както и по-нагоре писах, тази кухня въплъщава в себе си изобщо идеята за разпределението на апартамента. Има си недостатъци, компромиси, но те са осъзнати и направени с цел по-доброто зониране на целия апартамент. Ще ми се да не разискваме темата повече, минала е и през дизайнерска немощ (2 броя дизайнери, едната поне ни даде идея да за цветовете в детската и едно раздвижване в антрето) и доста безсънни нощи. Това е до което е достигнато и ще се движа по този план.
miliad написа:Може плоскостта към дневната да я вдигнеш 10-20см над плотаНаистина ще има задигане, за да не пръска във врата на седящия на дивана зад плота. Но ще е от стъкло. Ако някой може да помага с детайли за стъкло, ще съм благодарен.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: