Дясно от диска имам 1.10м, но полезни ми остават около 95см заради упора на линеала.Иначе от краи до драи без да смятам шейната- 1.4м - маи наистина се ПООЛЯХ.Ся го обикалям кото ГОЛЯЯМ КАМЪК. 

aleks-83 написа:Дясно от диска имам 1.10м, но полезни ми остават около 95см заради упора на линеала.Иначе от краи до драи без да смятам шейната- 1.4м - маи наистина се ПООЛЯХ.Ся го обикалям кото ГОЛЯЯМ КАМЪК.хихи добре е
aleks-83 написа:Междо другото , толкова се бях надъхал от онози твоя тема - в която представяш MAK- чето/http://woodbg.blogspot.bg/2014/05/blog-post.html/ че звъннах на едни авери във FR да го видят в Castorama и те взеха че ми го пратиха докато реша дали ми трябва/до ме изненадалимака не бих го препоръчал, поне от моя не съм доволен като конструкция иначе мотора се оказа голямо куче и даяни на издевателства/,иииии така де качих го в олх и фръкна като топъл хляб - после съжелих че го дадох/хареса ми каретката/, пък и имах едно бошче/все още го имам/ и сега е качено в олх- в перфектно състояние е ако някой има интерес
. Ей го и него:
Прикачен файл:20160315_175816.jpgПрикачен файл:20160315_180014.jpgИма една модификация на ножа /не е проблем пригаранционното обслужване , но при рекламация-да, за която така или иначе е късно/Закупен е 09.16г.Прикачен файл:20151221_192743.jpg
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: