• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 83
Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
Имат на холцман ама са 5 операционни и са по 6-7 бона,за кво са ми.
И от Русия не стаа,митото е двойно колкото на холцман :evil:
Не знам какво стана с колегата за машини от Беларус :?
На тия тъпчовци от един онлайн магазин за абрихт на DeWalt ми искаха 150 лв да отворят кашона да погледна машината им в склада,заеби.
В киров искат капаро от 600 лв за да поръчат машината на метабо,ако не я харесам губя парите си :axe:
Тани - модератор
Не се притеснявай! Ще намериш! Аз така си търсих фотоапарат и GSM :wink:
Бях си поставил определени критерии включително и цена и търсих .... докато не ги произведоха :lol:
Просто твоята машина не е произведена все още! Прояви търпение или ще трябва да направиш компромис и да вземеш сега, като си промениш някой от критериите! Света не ти е виновен, за да се ядосваш на този или онзи и да ни натоварваш и нас с негативизмите си!!! Аз чаках по около 2 години, докато не произведоха Nоkia 5800 и Panasonic FZ18 , но не съжалявам въобще! И двете си ги ползвам все още и въпреки издевателствата над тях, все оцеляват и продължават да ме изненадват!
Успех! Дано чакаш по-малко от мен!
EDI - майстор
Ще му изгният дъските до тогава. :lol:
Тани - модератор
Е ще попсува и тях и ще му мине! Ако направи компромис сега (освен, ако не е с парите), ще псува всяка минута , когато ползва машината :wink: Аз не бих му препоръчал да работи нервен покрай потенциално опасни машини! Пък и според законите на привличането, с тази негативна нагласа никога няма да си намери подходяща машина. Докато си мисли как НЯМА ДА НАМЕРИ машина, то молбата му ще се изпълнява безприкословно!
grace - специалист
profesionalist_wood написа:
Имат на холцман ама са 5 операционни и са по 6-7 бона,за кво са ми.
И от Русия не стаа,митото е двойно колкото на холцман :evil:
Не знам какво стана с колегата за машини от Беларус :?
На тия тъпчовци от един онлайн магазин за абрихт на DeWalt ми искаха 150 лв да отворят кашона да погледна машината им в склада,заеби.
В киров искат капаро от 600 лв за да поръчат машината на метабо,ако не я харесам губя парите си :axe:
От Беларус не ми отговориха. Какво означава двойно мито?

http://www.intralinkbg.com/index.php?la ... menuid=176 поиска ли оферти на тези?

http://www.bernardo.at/index.php?id=61& ... groupid=28 тука има и цени, или директно от тях да си поръчаш, аз съм харесал PT 260 и чакам оферта от австрийците та да видим.
Kumay - майстор
profesionalist_wood написа:
...На тия тъпчовци от един онлайн магазин за абрихт на DeWalt ми искаха 150 лв да отворят кашона да погледна машината им в склада,заеби...:
Малко си ми далече - при нас гледането е без пари! :lol:
Отиди в Ташев-Галвинг - имат налични, там ще го видиш! Цената е различна, ама ще го видиш на живо! :wink:
profesionalist_wood - майстор
Успокоих се. Гледах в софийския Ташев, китайски щуротии -изчанчен Woodstar от колекцията на седемте джуджета,руска мазохистична УБДНМ с орязани функции, и Шепах за по 6 бона за индустрията.
Интралинк са ми далече и и нямам добри отнюшения с тях. Преди години имах оферта на банцизи с 100% надценка.
А и може да пътувам в Македония тъкмо да видя машините на JET
Ще има мито защото Русия не е в Европейския съюз
bulhomes2 - майстор
Ма... т'ва си е .... майката!
profesionalist_wood това е машината! Некой свободен модератор да заключи темата! АПРИХТ . ЦИРКУЛЯ . БАНЦИГ . ПЛАНЕР (това за поколенията го оставям, че утре професионала като оДнесе машината и обявата ще изчезне) Изключително нов в коНплект с 2 (два) гаЕчни ключа.

ПП. Ама сигур' не знае как се пише щрайхмус, иначе да го е добавил и него. Та викам да оставим темата, че не е по нея!
Stefan2000 - специалист
Ами това е по-малкия модеел на Рачо Ковача. На мен това ми е основната машина. До сега проблеми не съм имал, напаснат ли се веднъж плотовете. Гледам че я продава почти на номинала за който съм я купувал 88-ма. А е и в оригиналния кашон.
Но няма щрайхмус.
Не знам защо се страхуваш от второупотребна машина?

П.п.
Мамка му!(с извинение) На тоя, преди 10дена му предложих 930 кинта и не се съгласи, че парите му били ценни, а сега япусна за 850 пари :evil:
http://prodavalnik.com/5-oper-racho-kovacha-i33667267
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 83

Тема "Избор на щрайхмус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: