• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 40
Всичко за дърводелството
ribnikolaevi - майстор
Предполагам, че хладилникът не се захваща по никакъв начин за шкафа, или греша?
Какво би станало, ако направя шкафа по-голям? Ще има ли проблем?
miliad - майстор
Захваща се с винтове на определени места. Следвай монтажната схемааа!
ribnikolaevi - майстор
Предполагам е вътре в опаковката, но още не съм го разопаковал, че на обекта е :vom: мръсничко.
Ако е нещо по-различно от схемат, която съм свалил от нета, разбира се.
ОК, благодаря, ще пускам вратите на 594, надявам се няма да е проблем 1 мм разлика. Най-много фугата между врата храдилник и врата килер да излезе с милиметър по-тясна.
$64EN - специалист
Иначе за мивката може да се фрезоват канали в плота, там където ще са бордовете със щипките, и да се направят отвори само, където са щипките.
ribnikolaevi - майстор
Забелязах един детайл, който се получава в края на плота и не е много добър. На картинките съм показал за какво става въпрос. Как го решавате?

Прикачен файл

Kitchen_006_11.jpg
Kitchen_006_11.jpg (29.84 KиБ) Видяна 2823 пъти

Прикачен файл

Kitchen_006_12.jpg
Kitchen_006_12.jpg (35.21 KиБ) Видяна 2823 пъти
maroka - специалист
Кантираш въпросната част.

Половината от нея се крие от фурната, другата се забелязва, но в никакъв случай не стой грозно.
shadowman - майстор
Аз бих го зарязал така, че страницата да влезне в плота (ако съм разбрал правилно картинката).
shadowman - майстор
Шкафа за хладилника и фурната ги прави по 60 см (от време оно ги правя така и става). Имам въпрос, каъв е хладилника и колко са високи долните шкафове (без краката).
bogomilZ - специалист
фурната покрива канта на нейния шкаф и вратичката под нея е с покрит кант
шкафа под котлона е също с врата с покрит кант
мисля, че чертежа ти е грешен в този възел - огледай го
miliad - майстор
bogomilZ е прав. Преди ти бях описал на какви модули да го разделиш всичко това. Според моя начин тук се сдвояват страници и двете врати са на покрит кант.Ако искаш да е по твоето-добави си бленда по височина зад вратата под плота/имитираш страница/, и вратите на покрит кант.И внимаваш какво се получава с горните врати.

П.С. Аз не бих и помислил да зарязвам страницата. Прекалено голям товар и се пада да носи.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 40

Тема "Мебелите за един апартамент - от идеята до реализацията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: