Въпреки това обаче, макар и сдвоена страница при този детайл, проблемът си го има. Плотът е вътре в шкафа и излиза от страницата напред, а вратичката покрива канта (както и всички тук писаха вече). Или може би аз нещо не Ви разбирам? Може ли снимка, ако имате на някоя готова кухня, на която се вижда този детайл?
shadowman написа:Аз бих го зарязал така, че страницата да влезне в плота (ако съм разбрал правилно картинката).Shadoqman, може ли някаква схема или снимка на това зарязване, че не те разбрах много добре? Самата страница стъпва върху плота, или зарязваш и от двете по малко?
Хладилникът е AEG SCZ71800F0 - http://www.aeg.co.uk/Products/Cooling/B ... SCZ71800F0.
Долните шкафове са 920 -100 - дебелина на плота = 780 - 800 (зависи от дебелината на плота).
miliad написа:Долните шкафове ги направи самостоятелни:1ви/чекмедж+мивка/; 2ри/60 вр+ъгловата задънка/. На този шкаф блендите горе ги пусни по дългия размер, а не по късия, или с цял таван.Може ли пак да го кажеш, или да драснеш схема, примерно с Paint на моята изометрия. Предаврително благодаря!