• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 193
Всичко за дърводелството
kendal - специалист
Честито маса,страхотна е,пожелавам ти не след дълго и сам да си направиш че и по хубава да стане,остана ли сила да сложиш нещо за :drinkers:
la_bamz - специалист
Неделно толккова от мен :) Наздраве :partyman: :partyman: :partyman:
Прикачен файл:
Photo0050.jpg
Прикачен файл:
Photo0048.jpg
Извинявам се за лошите снимки!

PS : Едно от последните неща които правя без сглобка, а само с лепило и види !!!
mavryt4o - майстор
Кутийки....

Прикачен файл

2016-02-25 10.13.23.jpg
la_bamz - специалист
Браво !!! Какво е дървото, много ми допадна ?
ZEDYCUS - майстор
По шарката прилича на орех. Скоро беше показал разбичени трупчета, не е издържал много да ги чака да съхнат. :-D :partyman:
mavryt4o - майстор
ZEDYCUS написа:
По шарката прилича на орех. Скоро беше показал разбичени трупчета, не е издържал много да ги чака да съхнат. :-D :partyman:
Хаха лисицоо позна :-D От 3 години са биле на труп отвън и са мокрички лепилото не фата .Ха кажете сега хубав лак да се подчертае шарката към сърцето е чисто черна искам да е лъскаво скъпарско.Иначе повече няма да пипам само бича и нареждам да поизсъхне .
Фитилчо - майстор
Лъскавото не е скъпарско, но всеки с разбираанията си... явно на село така ги разбирате скъпарските неща(не се заяждам, просот нбаблюдения :-D )
Бих дал само хубаво масло....
ZEDYCUS - майстор
Ленено масло и восък, после памучен парцал и става екстра. С лак ще грознее според мен. Нямам опит с лаковете, чакай Еди да се включи. :partyman:
mavryt4o - майстор
Фитилчо написа:
Лъскавото не е скъпарско, но всеки с разбираанията си... явно на село така ги разбирате скъпарските неща(не се заяждам, просот нбаблюдения :-D )
Бих дал само хубаво масло....
Ако е за мен предпочитам мат но гражданите като теб плащат за лъскаво и аз не се заяждам факт
nikolson - майстор
Тунгово масло/балсамов терпентин 10:1, леко шлайфане, още няколко слоя само масло.
Друг начин 1.байц, 2.вакса, 3.фиксатив
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: