• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 83
Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
Тия пък се насраха с тоя Робланд....като им харесва да си се оженят за него :lol: Преди няколко месеца ходих в гимназията където учех при стария даскал,той има от тази силистренската,казва че рендосва добре горе долу,ама боята паднала за 3 години откакто я е купил и има много ръжда по нея :lol: :-D
markov_75 - специалист
Здравейте и за много години от мен!Днес си продадох причината за тази тема,и сега съм пак в началото :? .Иначе машинката си вършеше хубава работа,но ми влезна муха да си взема по-голяма и расова машина,естествено за ужас на жената,но какво да се прави-пуста краста за машини :-D .Та ако някой има идея за нещо добро-нека сподели.Отделил съм едни хиляда и нещо лева(добре че жената не влиза тука,че ще ме :axe: )
Добре си направил че си се отървал от нея :-D
markov_75 - специалист
Да ама ще ме яд ако не си намеря нова машина ,че ме сърбят ръцете за работа.profesionalist_wood ти доволен ли си от твоята,ще ми се такава да си взема?
Много е гот машинката ми на Рачо Ковача, човека ми я продаде заедно със сандъка и беше си окомплектована и неизползвана откакто я е купил от завода през 1990г дори имаше още от фабричното масло и отпечатъците от работниците :-D Верно е много здрава и стабилна,ама иска доста фини настройки със плотовете иначе е змей :rolleyes: контактора е на АЕГ ножовете ми се струва че са от стомана ШХ 10,ама де да знам ама има поне 60 еденици по рокуел на твърдост.Тогавашния БДС е бил по-строг в сравнения с днешния
EDI - майстор
Че то сега има ли БДС :lol:
tysonlkr - специалист
Абе то стандарти колкото искаш има само че никой не ги спазва :roll:
Социализма си отиде...спете спокойно деца...само че аз не спя а още си живея в социализма :-D ( и си търся мома от социализма, която няма има никакави проблеми. Любов и комсомолска сватба преди, днес бой и е.ане по капиталистически.)същото е и с машините от соца-здрави, прости и надеждни. А по капиталистически -саморазпадащи се боклуци :-D
m_markovski - специалист
markov_75 написа:
Да ама ще ме яд ако не си намеря нова машина ,че ме сърбят ръцете за работа.profesionalist_wood ти доволен ли си от твоята,ще ми се такава да си взема?
Марков, професионалист, тази машинка не е ли габровка 3 операционна?
Няма ли да ти трябва и щрайхмус?
моята е триоперационна-абрихт,циркуляр и борапарат.
Другите са 4 операционнни със щрайхмус
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 83

Тема "Избор на щрайхмус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: