• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 180
Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
Кво зе бре, кокосов орех ли ? :razz: Поне за него няма ти земат мито и ддс. Иначе ще ти свалят гащите и ще се хванеш за палците. :-D
nikolson - майстор
Някоя кльощава хавайка. :-D
Иначе, комбинираният ъгъл си го купих от България за 28 лева. И, както каза Гриффин, транспортирът не е много точен и иска доизкусуряване.
profesionalist_wood - майстор
ZEDYCUS написа:
Кво зе бре, кокосов орех ли ? :razz: Поне за него няма ти земат мито и ддс. Иначе ще ти свалят гащите и ще се хванеш за палците. :-D
Ще ми пращат разни инструменти и машини :-D
EDI - майстор
Малееее, как ще те обръснат, ако знаеш. :? :-D Можеш да разчиташ само на луд късмет и пияна митничарска смята.
nikolson - майстор
Ако не си поръчал, не го прави, преди да разбереш колко ще струва доставката. Отделно, доставките от Хавай и Аляска са още по-скъпи, отколкото от континенталните щати. На стойността се прибавя доставката и върху нея се начислява мито и ДДС.
Калкулатор.
ZEDYCUS - майстор
Преди 5 години си внесох комплект винтоверти от Вашингтон, чрез една Варненска спедиторска фирма (агенция Гелд) комисионна+доставка + мито + ддс =440 лв всичко до Бг. За винтовертите бях платил 360 лв(долара беше 1,10лв тогава)
Така че Профи директно се хващай за палците. :-D
Аааа не съм поръчвал. Инструментите са без пари. Е,много ясно че ще им кажа да проверят още на място колко кинта ще струва пътешествието цели 13 000 км,е могат да видят за някоя евтина китайска карго фирма :-D И хубавото е че мога да се откажа веднага
ZEDYCUS - майстор
Няма значение, че са без пари - плаща се мито и ддс. Всяка категория си има ценоразпис. :wink:
Ще опитам с подкупи в митницата :-D
ZEDYCUS - майстор
С подкупи не става, пробвай с палците. :-D
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: