Всичко за дърводелството
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Подозираш, че не е искал това? Ми разберете се на бележки :wink: .
davido - специалист
bogomilZ написа:
n_a написа:
Защо само си мечатеш? Това е специализирана машинка и или я имаш или не ти и трябва...
davido вече е разбрал, че машинката, която си е купил е предназначена за рязане конкретно на первази и летвички
ценното е, че можеш да кроиш под определен ъгъл, но едва ли ще прави алуминиева или пвц дограма на нея
Знам за какво е машината и точно за дърво ще я ползвам и избрах нея заради възможността за кроене под ъгъл.
hameleon - специалист
Една реализация от мене - за маса на оберфрезата използвам стара шевна машина Сингер,в случая на колегата може да се използва и за пендулата.Удобството е ,че има и колелца и може съвсем лесно да се движи в работилницата.
mladkal - майстор
n_a написа:
Защо само си мечатеш? Това е специализирана машинка и или я имаш или не ти и трябва...
Защото се налага да си давам паричките за други специализирани машини, които са ми по-неотложни като покупка. Именно заради това.
davido - специалист
Идеята за масата от шевна машина е супер,
не ми беше хрумвала, а даже май имам в мазето.
Благодаря ти.

mladkal - този тип машини ще стават по-евтини заради изобилието на пазара. все пак зависи и от марката ( мнение на продавач в специализиран магазин) . Дано скоро успееш да я вместиш в покупките -
страхотен уред е ( за възможносттите си).
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Маса от шевна машина струва малко повече от циркуляра за рамки. само информирам
hameleon - специалист
Стара шевна машина :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
hameleon написа:
Стара шевна машина :wink:
това
Изображение
Изображение
Не знаеше ли?
hameleon - специалист
Да тази от първата снимка е моята работна маса,но при наличие на свободно време съм решил да я преработя на маса тоалетка с голямо огледало на стената (рамка масивна дървесина леко резбована в комбинация с ковано желязо ) и отстрани два стенни аплика в същият дух.
shotik - майстор
В Практикер има в промоция сгъваема работна маса за 27.49 лв

http://www.praktiker.bg/praktiker-inter ... nker_60758

Такава,но българска ползвам повече от 20 г и е много удобна за различни работи-дърводелски ,металообработване,аз съм стегнал плот в мазето ,утре ше ида да си купя една за новия циркуляр ,който си направих.

Тема "маса за циркуляр" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: