Всичко за дърводелството
Точно и за това и ти предлагам bCAD -това е може би най добрата руска програма за конструиране на мебели а и не само за тях .На практика можеш да си конструираш абсолютно всичко на нея . Ще ти я пратя може би към вечерта ,че сега съм в движение ........
velsi - Почетен майстор
Ще съм ти много благодарен. Теглих няколко дистрибуции, но все нещо им има за съжаление - или не тръгват, или не работят коректно, или са демо версия.
Имаш ли Skype ,че по пощата става много бавно и не ми се чака ..... Дано си получил ръководството.
velsi - Почетен майстор
Skype не ползвам. Имам ICQ. Какво те кара да мислиш, че по него ще стане по-бързо? Иначе не е проблем, ако държиш - ще опитаме.
Ами да пробваме . Моя е 330223707 По пощата чаках 15 минути да изпрати и не го дочаках
Харалампи - специалист
griffin написа:
аз имам Woody2 работещо :-)
само че то по скоро е за правене на мебели отколкото за разполагане на плоскостите по листа :-)

Щом имаш Woody значи най-вероятно имаш и Sawyer, защото те вървят заедно.

На velsi пращам този линк.

http://tranz.it/load.php?id=bQq9j2Yc36cb3JML25527

времето е ограничено.

Ако не можеш да изтеглиш работеща версия ще се опитам да ти изпратя на парчета по пощата. За мен програмата е много добра. Имам и bCad, но много предварителна подготовка изисква за да направиш нещо готово. За по-прости мебели тази която ти предлагам е по-добра. Интегрирана е със програмата за разкрой.

Тема "Търся програмка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: