Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
Дайте да ви събера парички и да си купите стационарен циркуляр.....това да ползваш ръчен циркуляр за стационарен е пълна глупост! Ми то като няма ремък с ролки както е на всеки нормален стационарен циркуляр мотора ще го изгориш за норматив [-X и отгоре на това ако падне от плота от вибрациите колкото и здраво да е закрепен и ще реже всичко наоколо що мърда
mavryt4o - майстор
profesionalist_wood написа:
Дайте да ви събера парички и да си купите стационарен циркуляр.....това да ползваш ръчен циркуляр за стационарен е пълна глупост! Ми то като няма ремък с ролки както е на всеки нормален стационарен циркуляр мотора ще го изгориш за норматив [-X и отгоре на това ако падне от плота от вибрациите колкото и здраво да е закрепен и ще реже всичко наоколо що мърда
ако всеки имаше каквото иска... ами да вземем и форума да закрием.
jekasus - майстор
Ето този искам, с интересно решение за копчето( на 7:20)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rlc18FwHA1M[/youtube]
Купувай :-D
profesionalist_wood - майстор
Еееее много искаш :roll: Вземи я на изплащане или си тегли заем и ще го изплатиш за един сезон :lol:
comunikator - специалист
jekasus написа:
Ето този искам, с интересно решение за копчето( на 7:20)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rlc18FwHA1M[/youtube]
Купувай :-D

Това сигурно е на цената на един хубав настолен циркуляр :?
jekasus - майстор
Но все пак, ръчен става за стационарен.
Беше закачка с profesionalist_wood :-D
nikolson - майстор
Уф, колко съм го зяпал тоя Тритон, ама верно излиза бая пари. Само масата е към 400 лв.

Тема "Циркулярен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: