• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Всичко за дърводелството
jekasus - майстор
EDI написа:
Нещо не виждам снимката
Така виждаш ли?
Прикачен файл:
399350_452505054809161_84508571_n.jpg
399350_452505054809161_84508571_n.jpg (40.04 KиБ) Видяна 3918 пъти
EDI - майстор
А, сега я виждам.Страхотна идея :supz: :partyman:
Делян - специалист
А аз се чудих какво да правя стария си Голф :lol:

Само трябва да го направя V-образен... :-D
rum_sz - специалист
Е този път не си ползвал грубите болтове за снадка :) ,Браво, вече започваш да работиш професионално.Успех приятелю :)
EDI - майстор
Благодаря, напредвам с работата :) .Евровинтовете за мебели в невидимата част, тук малко по-нежно действах.Има още какво да се желае по съединенията,но с времето и това ще стане. :partyman:
profesionalist_wood - майстор
Весела коледа на всички! :partyman: Еди,какви са тези бели пръчици на поставката ти за вино? От какъв материал са?
EDI - майстор
Весела да е. :partyman: Това са от по-дебелите бамбукови шишове от магазина за 1 лев.Диаметъра е 5 мм.Ограничават евентуално падане на бутилката.
Добре а като височина,ширина и дължина как е? Защото смятам да си направя същата поставка,е дизайна ще е малко различен. Пък и броя на бутилките ме задоволяват :supz:
Колебая се дали сглобките да бъдат от дибли или лещи за бисквит машина или с винтове :?
Тани - модератор
Ех Еди , колко заразително действаш! И мен ме запали! За догодина и аз ще спретна нещо подобно. Благодаря ти , че ни радваш с идеите си ! Желая ти много здраве, за да продължаваш да споделяш направеното от двете ти ръце и НАЗДРАВЕ!
Явно всички сме любители на чашката :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "Поставка за бутилки вино" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: