Всичко за дърводелството
kendal - специалист
Колега Лов да бе дошъл да ти направя една маса от дърва за огрев , че тя моята по-хубава се получи :lol: .
profesionalist_wood - майстор
Не е редно такова отнюшение към потребителите. Защото като го излъжат веднъж,повече няма да се върне. Често съм оправял разни недомислия по моите мебели. То почти всичките дърводелци работят колкото да вземат пари,не да свършат качествено работата си. Ако е учебна работа,бива. Ама да го пускаш на пазара не би трябвало да става така. Още не сме дорасли да вършим перфектно работата си и да сме коректни към купувачите. Преди години бях влязъл в един магазин за мебели от чам. Избрах мострата защото е перфектна . Доставиха ми го и ужас.Винтовете сякаш ги е завивал пиян монтажник,на различни дълбочини забити на на различни нива.Таблените вратички в различни цветове зелено-синьо и светложълто,явно гъбички. Имаше ужасен луфт във вратичките,механизмите не бачкаха. След два месеца се нацепиха яко таблените врати,явно е бил мокър материала като са работили....ходих в магазина и се карах. Файда никаква. Чаках новите врати 3 месеца.Забравил съм как се казва фирмата ,ама знам че е от Велинград.

Някой срещал ли е от черните винтове за гипсокартон забити във дървени мебели. Аз съм виждал...
lov - майстор
Гледах ти масичката в темата помня като слон къде и какво. Не може да се прави дори сравнение между двете за качеството.
Ако е за направа и аз мога но ще ми отнеме двойно повече време и не е да не съм го правил, но предпочитам да си гледам занаята и да си плащам. И материал супер качество мога да си намеря защото ми висят на главата с поддръжката на специализирана техника не в една такава фирма. И защо ли ме уважават и продължават да ме търсят??? Каквото съм поискал да си купя от тях винаги са гледали да ми продадат най доброто. Последния път поисках кофражни дъски за едни рафтове в мазето. И си ги платих за такива. А те ми докараха дюшаме от дугласка щото не можело да се излагам така.
Клиенти много трудно се печелят но много по бързо се губят и все още малко се сещат за това. Още някъде се кара на принципа давай да направим нормата пък после ще му мислим.

Но това е друга тема.

Гледайте гафовете и им се наслаждавайте.
cvetomir_77 - специалист
БРАВО!!! Аз съм на същото мнение.
lov написа:
Клиенти много трудно се печелят но много по бързо се губят и все още малко се сещат за това. Още някъде се кара на принципа давай да направим нормата пък после ще му мислим.

Но това е друга тема.

Гледайте гафовете и им се наслаждавайте.
Chefo77 - майстор
Така е. Най-трудно се гради и най-лесно се разрушава ИМЕ.
profesionalist_wood - майстор
Ако да речем,някой ми предяви претенции към мой дефектен продукт. Направо му давам нов без да се замисля,защото знам по този начин че той ще се върне да ми поръча нещо друго....явно ходенето ми по други държави е оказало влияние върху мен :roll:
pachosz - специалист
profesionalist_wood написа:
....На мен са ми сложили изхвърлящите панти на долната страна на гардероба без винтове а с лепило!
Е туй как става, и да го видя сигурно няма да разбера и повярвам :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
fanti55 - напреднал
Колеги,ще прозвучи странно!!! Не си вземайте гардероби от ПДЧ с дебелина 12мм пълна скръб ее!!!! Преди 2 месеца ми падна вратата след рязко отваряне. :rolleyes: Видичките излязоха и врата луп,на струга завъртях едни гайки тапи и сега гардероба ми е метален. Много мразя ПДЧ това е най-смотаното нещо..... :axe:
cvetomir_77 - специалист
Под 18 мм определено е смотан. Ти виждал ли си гардероб от 25 мм ПДЧ. Хайде погледни някъде и пак да говорим.
griffin - майстор
Имам два или три малки гардероба от пдч 10мм - тука това се води най-тънката цена :). Еми не са върха на сладоледа, но издържаха едно преместване (пълно разглобяване и сглобяване) и единия при това е в стаята на малко дете, до сега не са се разпаднали, въпреки че имаше няколко укрепващи мероприятия.

Тема "Дърводелски Абсурди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: