Всичко за дърводелството
a_stoev - майстор
Доставка до адрес германия и от там до БГ с посредник доставки.де за 3 лв. на кг.
sstefanov - майстор
Няма смисъл, защото:
Първо: тук са по-евтини
Второ - в ebay има 4 бр за 10 EUR с безплатна доставка до Германия.

Четете предишните мнения, а не само последното!
a_stoev - майстор
nikolov333 написа:
За 7 броя от https://www.amazon.de/gp/product/B00549 ... KAKR8XB7XF
Цена 7 х 3,10 EUR=21,91
Идеята е да стигнем цена 29 евро.
Може и да са други артикули стига да имат етикет "Add-on Item", това вдясно над цената.
Тогава доставката е безплатна в германия.
За съжаление не мога да видя никъде размер и тегло за да сравня различните оферти и да сметнем цената за доставки.де.
nikolson написа:
Снимката е сгрешена, продуктовият код е на ъглова стяга - http://profesionalbg.com/index.php?rout ... 0%B2%D0%B0+
Също и https://suneuropa.com/search.html?phras ... 0%B3%D0%B0
На Troy нещата са с прилично качество
Към момента това предложение май е наистина по добро. немските са 6 кинта.
Ако някой знае други на сметка в БГ да пише.
sstefanov - майстор
Добре, де пуснах ви оферта за около 10 евро за 4 бр с безплатна доставка за Германия.
Други добавиха оферти за по 3-4 лв в България, което е още по-добре.

Не разбирам защо сте се лепнали за тези тъпи 29 евро? :?: Не можете ли да смятате или има нещо друго?
a_stoev - майстор
Твоята оферта съм я пропуснал, извинявай. Съгласен съм, че българския магазин дава най-добра цена в момента и е безсмислена покупка от германия заради транспорта.
mavryt4o - майстор
Вчера ми дойдеха манесмана ами пълен БОКЛУК.С тях не може да се работи по простата причина че двата профила не могат да легнат в една равнина.Някой винтове стърчът по 2 мм и навдигат прпфила.Да не говоря пък да вкараш 4 бахти паянтата.Ако видите обява за 4 бр. стяги манесман просто я подминете аз съм с моите боклуци.Знам че не е корекно но и аз се чувствам излъган.
EDI - майстор
Ми нали някъде по темите ви казах, че не стават, що си ги поръчвате.Градския също рече нещо подобно.Ако много ви трябват, купете си STANLEY, нищо общо с тези тенекии.Е, скъпи са, но са съвсем друга работа.
hard_core - специалист
EDI написа:
Ако много ви трябват, купете си STANLEY
За тези ли става въпрос:Стяга ъглова 75 мм 90....или Стяга ъглова 57 мм 90
EDI - майстор
И за двете става дума, имам ги и ги ползвам, и двете са добри, но втората с винта е по-удобна и стабилна за работа и могат да и се измислят повечко приложения.Имам 2 и от обсъжданите до сега тенекии, та мнението ми е от лични впечатления.
hard_core - специалист
EDI написа:
И за двете става дума, имам ги и ги ползвам, и двете са добри, но втората с винта е по-удобна и стабилна за работа и могат да и се измислят повечко приложения.Имам 2 и от обсъжданите до сега тенекии, та мнението ми е от лични впечатления.
Благодаря за отговора! Точно заради личните впечетления си позволих да попитам, тъй като ми предстои направата на доста сглобки, а нямам опит.

Тема "Шаблон за дибли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: