• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 244
Всичко за дърводелството
boqn83bs - напреднал
Наскоро си купих същата фреза,но не съм работил с нея.Явно ще ме изпревариш :) .Били споделил резултатите с нея.Взех си я за да правя с нея кошери за собствени нужди.Имам и от скоро Рачо ковача 5 операционна с1.5кв двигател. запазена.Яд ме е че няма вертикален линиял за измерване на дълбочината(спаркито)Взех я 2ра ръка на 5 мес.Някой работил ли е с фрезери райдер,става въпрос за комплекта 34бр.Малко ментак ми се види,но не знам дали няма да става за дом.нужди.
marmoz - специалист
Моита е прясна прясна :) Утре само ще я врътна да и чуя глачето :) Наи скоро след 2 седмици мисля че ще я ползвам.
boqn83bs написа:
фрезери райдер,става въпрос за комплекта 34бр.Малко ментак ми се види,но не знам дали няма да става за дом.нужди.
Зависи според мене каква е цената и какъв материал ще обработваш.Ако е дърво ще свършат работа,ако е с лепила /ПДЧ,шперплат/ може и да сдадат фронта .
boqn83bs написа:
Яд ме е че няма вертикален линиял за измерване на дълбочината
На кое нямаш дилбокомер че не схванах?
boqn83bs - напреднал
Отстрани трябва да има една вратка с която да дигаш и сваляш фрезера ,то всащност си е има спаркито,но няма на тази вратка скала с сантиметри или милиметри за да знаеш с колко спускаш фрезера като на бош да речем.
marmoz - специалист
И аз за това си помислих ама да питам :)
Защо не вземеш от една бормашина/проста/ дистанционер и не го сложиш на фрезера.Не е супер точен ама мисля че ще ти свърши работа :) Малко побългаряване и е екстра :-D
marmoz - специалист
Малко помощ :) Тоя винт за какво е че го въртя ама не осещам няква сериозна разлика при потъването :)

Прикачен файл

123.jpg
Тани - модератор
Поработи един месец и поекспериментирай и ще разбереш! Казват , че един месец труд и 5 кубика похабен материал, спестявали десетте минути четене на инструкциите :lol:
marmoz - специалист
То ако го имаше в инструкцията нямаше да питам :)
Тани - модератор
Я вземи я прочети пак! Сигурен съм , че пише! Няма как да не пише , освен ако само на твоята го има като опция :lol:
boqn83bs - напреднал
Някой може ли да ми помогне да си порачам този комплект,.. :? Ккакво производсто са фрезерите.не съм на ти с чуждестранните езици, :| http://www.ebay.co.uk/itm/50PCS-ROUTER- ... 6rk%3D2%26
ZEDYCUS - майстор
Китайски са, за тези пари толкоз. Иначе един хубав фрезер профилен е тези пари. В Бг има 35 фрезера за 100лв на Райдър. Ще ти излезе по евтино от ибея. Само за дърво ако обработваш , ще карат доста. :-D
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: