• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 180
Всичко за дърводелството
mitko64 - майстор
Тръп(т)кови ми измислиха за солото на драйвъра над 300 кинта, нещо беше :shock: .Ама откакто Kumay, качи един клип за драйвър Макита, се отказах окончателно от натресвачките.
Chefo77 - майстор
Тя такава му е цената, и на мен ми дадоха подобна. На 169 обаче си е ОК, ако ти трябва. Соло машинките по принцип са си скъпи :(
mitko64 - майстор
Бях поразучил нещата, примерно нещо от сорта http://www.amazon.de/Bosch-GDR-8-LI-Pro ... B003VEILWG , и по 75 евро съм срещал, но тука направо ме заклаха, викам си до 180-200лв се ядва.
Chefo77 - майстор
Извинявам се, исках да кажа, че ТУК соло машинките са си скъпи :)
npelov - специалист
mitko64 написа:
Тръп(т)кови ми измислиха за солото на драйвъра над 300 кинта, нещо беше :shock: .Ама откакто Kumay, качи един клип за драйвър Макита, се отказах окончателно от натресвачките.
Дай да го видя тоя клип?
Фитилчо - майстор
Oт тоя пич си купих Флекса аз :) добре е!
mitko64 - майстор
npelov написа:
mitko64 написа:
Дай да го видя тоя клип?
На тази страница беше viewtopic.php?f=54&t=7395&start=1180 .
npelov - специалист
Това е много конкретен случай. Има случай в които е по-добре винтоверт и други, в които е по-добре импакт. Аз до сега не съм намирал винт, който да се опре така на импакта, а моя е слаб (90N.m, на 10.8V батерия). Завивал съм до 6мм дебели 80мм дълги. Е, в някои случай винтоверта е по-бърз, но трябва да стискаш здраво, а при импакта чука намалява въртящия момент в дръжката. Не бих се отказал нито от едното, нито от другото.
npelov - специалист
Взех си ей това:
http://www.ebay.com/itm/271983016880

Върши работа за нож на ренде, но за длето не става, освен ако не се изпили правилно. Горното захващане е минимум 35-36мм и работи добре. Имаше нужда от раздвижване - малко заяждаше в началото.
Hplane - специалист
И аз ползвам такова, но си бях взел от Стенли защото дизайна изгеждаше по-добре и ги внасяха в България Ташев Галвинг мисля.Ползвам си го и за рендета и за длета.Голям + е че има точно определени ъгли.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: