• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 180
Всичко за дърводелството
npelov - специалист
Аз в Ташев не намерих. затова от бея...

Аз на ръка заточвам, само че след време заоблянето става доста голямо и ще ползвам това за да върна правилния ъгъл.
nikolson - майстор
Аз също имам точило на Стенли от Ташев. Показаното от Пелов също има два ъгъла. Преди да купя моето и аз ги оглеждах тези. Принципът е същият, обръщаш посоката. Не знам защо казваш, че не може да точиш по-тесни длета. Като навиеш винта не се ли съберат плътно двата края?
m_markovski - специалист
Наскоро си поръчах ето това http://www.amazon.co.uk/3M-Peltor-Defen ... rds=peltor. Линкът е само за ориентир, взех го от Бъгария.
Пробвах го с абрихт и аспирация едновременно и съм възхитен от ефекта. Не съжалявам за покупката.
griffin - майстор
m_markovski написа:
Наскоро си поръчах ето това http://www.amazon.co.uk/3M-Peltor-Defen ... rds=peltor. Линкът е само за ориентир, взех го от Бъгария.
Пробвах го с абрихт и аспирация едновременно и съм възхитен от ефекта. Не съжалявам за покупката.
Добри са ако не е супер горещо, тогава ушите ти се разтичат вътре :), но не винаги човек има избор де, ако може и тапите са доста добър вариан, даже по ведно време бях гледал тапи с слушалки. Хем слушаш музика хем те изолира от външния шум :).
Bradley - специалист
Тези неща ги глася за след празниците, иначе декемврии чакам 5 нови камъка за заточване :-D

Изображение
Изображение
Изображение

А скоро ще търся мнението и помощта ви в темите за циркуляр, обер фреза и шлайф - първо да ги изчета обаче че са бая като обем...
Chefo77 - майстор
nikolson написа:
И пак трион. А ренде няма-а-а. :lol:
Дядо Коледа не зная, но вижте какво реших АЗ да СИ подаря за рождения и имения ден... В аванс. :lol:
Прикачен файл:
_20151124_145952.JPG
nikolson - майстор
Chefo77 написа:
nikolson написа:
И пак трион. А ренде няма-а-а. :lol:
Дядо Коледа не зная, но вижте какво реших АЗ да СИ подаря за рождения и имения ден... В аванс. :lol:
Прикачен файл:
_20151124_145952.JPG
Отивам да пуцам!!! :partyman:
EDI - майстор
Ай честита придобивка, Чефо. :partyman: Я като го пробваш, кажи как реже с един нож, че не съм работил с такива рендета.
Chefo77 - майстор
nikolson написа:
Отивам да пуцам!!! :partyman:
Чакай бре, още е вторник, при това-обяд :lol:
ZEDYCUS - майстор
Честито!
И той предварително ще пуца, няма чака дядо Коледа.(николсон) :-D
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: