• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 132
Всичко за дърводелството
rum_sz - специалист
s.v.atanasov - специалист
преториан как да ги испратя лично или тук на страницата да форума
pretorian - специалист
Така първо s.v .atanasov бих предпочел да ми изпратиш моделите на имейла по-лесни са ми да ги обработя след това . Krisi_rm незнам как да ти отговоря на въпроса просто не помня от кога, знам просто ,че от начало дялах каквото ми попадне от случайни клончета до сухи пастели. Назад в темата съм качил снимки на ножчетата за дялане които аз използвам ако можеш да си направиш нещо подобно или да си купиш ще ти е много по-лесно в дялането.
Преториан не те намерих, ако искаш дай скайп.
Не си обузначил, къде ти е пощата.Ще ги кача тук и за другите, някои ако ги иска с по голямо качество да пише, ще му ги пратя.

Прикачен файл

Image0028.JPG
Image0028.JPG (107.28 KиБ) Видяна 4124 пъти

Прикачен файл

Image0027.JPG

Прикачен файл

Image0026.JPG

Прикачен файл

Image0025.JPG
Последна промяна от s.v.atanasov на ср мар 16, 2011 10:45 pm, променено общо 1 път.
ок

Прикачен файл

Image0030.JPG

Прикачен файл

Image0029.JPG

Прикачен файл

Image0024.JPG
spokoen - специалист
Поздравявам ви за красотите, които създавате! На първите страници прочетох, че някои публикуват тук техните постижения и с цел продажба. Бих искал да купя нещо, ако разбира се ми е по джоба и по вкус. Ако някой има желание нека да ми пише едно лично съобщение за да се разберем. Благодаря!
Едит: Аз лично се занимавам с рисуване върху стъкло, но за съжеление не мога да се похваля пред вас, защото каквото и да съм рисувал, всичко е подарено на мои много близки приятели! Може би за бъдещето ще ги снимам предварително :)
mumar - специалист
s.v.atanasov ти от къде си, че нещо започна да ми се мержелее кирилицата?
Нищо лично, и аз не съм от най- грамотните, но все пак...да уважаваме тези, които ни четат
Имейла на pretorian е "обОзначен" както и на всички други с две човечета в долния ляв ъгъл. Пише PM.
Интересна книжка! :yawinkle:
Re: Дърворезба
Последна промяна от ПреславМинков на чет юни 30, 2011 9:06 pm, променено общо 1 път.
krisi_rm написа:
Прекрасно

Колко време отне?
В свободното си време по 2/3 часа на ден за около две седмици.
Благодаря за ласкавата оценка .
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 132

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: