• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 40
Всичко за дърводелството
maroka - специалист
Става с подухване :-D

На всеки се случва, откъде си мислиш, че знаем за това палче :lol:
SoWhat - специалист
Виждал ли си индианец пред пишеща машина. Навремето из аз така се потих, дори бяха на механизъм за бутилки. :supz:
Успех.
ribnikolaevi - майстор
maroka написа:
Става с подухване :-D :lol:
Ти сериозно ли? Има доста смазка и ми се струва че полепна по нея ... ще го боря утре, че тази вечер ми се промениха плановете.
miliad - майстор
Пази ги от прах, че задръстиш ли ги се оправя с ново.
ribnikolaevi - майстор
Ето обещаната снимка от челата на чекмеджетата на бюрото. Малко е препълнено все още там, но ... така разчиствам другите работни площадки.
Прикачен файл:
Бюро.JPG
Тия наредени чекмеджета снощи изчезнаха оттам, и се прехвърлиха на мастото си, след като разбрах как се разглабят водачите.
Забележете етикетите на чекмеджетата. Фирмата, която ми ги накрои го направи и ме улесни много при сглобяването.
maroka - специалист
Само не ми казвай, че плота на бюрото е кухненски :shock:
ribnikolaevi - майстор
Не, черна дъска е, от Салекс.
Някакъв проблем ли има?

Аз се кефя много на ръбчето на челата - стано не идеално, но добре се получи. За което благодаря на писалите по въпроса във форума.
ribnikolaevi - майстор
Не разбрах за плота какъв е проблема?
ribnikolaevi - майстор
Бях командировка малко, но ето снимка от това което свърших преди да тръгна ...
Прикачен файл:
P1100985 02.JPG
Прикачен файл:
P1100986 02.JPG
maroka - специалист
Продължавай да пускаш снимки от мебелите, че то докато се наканиш да ги снимаш вече са препълнени :)

Иначе за плота на бюрото проблем няма, стори ми се, че си използвал кухненски и се шашнах :)
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 40

Тема "Мебелите за един апартамент - от идеята до реализацията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: