• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 132
Всичко за дърводелството
pretorian - специалист
Браво наистина е станало хубаво.
s.v.atanasov - специалист
Мн хубаво е станало,браво!Би ли споделил какъв байц си ползвал?
alata_69 - специалист
БРАВО като за първи път е добре,въпреки че не одобрявам използването на щурка в дърворезбата.
Но това си е мое мнение.
Разкажи чий е модела и какви длета ползва.
Re: Дърворезба
Последна промяна от ПреславМинков на чет юни 30, 2011 9:07 pm, променено общо 1 път.
anidb1973 - напреднал
Извинявам се предварително ако не съм на подходящото място .Но не открих къде да запитам за машинна дърворезба . Интересно ми е какво представлява и да ли си струва .
alata_69 - специалист
пробвай в темата CNC машина гравьор
anidb1973 - напреднал
Много благодаря за съвета на в темата за гравьорите се обсъжда само как да направиш машината но не и как се работи с нея не се коментират готови изделия ,начина им на създаване ,снимки и проблемите при работа с гравьора.Надявах се че хората които разбират от дърворезба ще имат по обективно мнение.Защото съм ходил на пловдивския панаир и темата я обсъждах с консултанти които разбираха от компютри но не и от дърво а още по малко от дърворезби.
rum_sz - специалист
anidb1973 написа:
Много благодаря за съвета на в темата за гравьорите се обсъжда само как да направиш машината но не и как се работи с нея не се коментират готови изделия ,начина им на създаване ,снимки и проблемите при работа с гравьора.Надявах се че хората които разбират от дърворезба ще имат по обективно мнение.Защото съм ходил на пловдивския панаир и темата я обсъждах с консултанти които разбираха от компютри но не и от дърво а още по малко от дърворезби.

http://www.bulgarreklama.com/BRek/Main. ... 14&lang=BG

Пробвай тук.
Luz
Последната ми работа. Измъчих се с това дърво! Не знам как се казва, но е много твърдо и тежко не само за работа, но и в буквалния смисъл. Това е естествения му цвят, аз само го импрегнирах след като свърших. Знае ли някой какво дърво е?

Прикачен файл

P0910_23-03-11 (628x1280).jpg
root666 - специалист
На мен ми прилича на орех.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 132

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията: