• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 180
Всичко за дърводелството
Фитилчо - майстор
Машината е страхотна, има сума аксесоари за нея
Като оставим цената, няма по добър от този
Ето и моите бебчета. Дойдоха преди 1-2 седмици от Щатите. Изключително съм доволен. Само да спомена че импакт драйвъра е много полезна машина - много мощ в една толкова малка машинка. Изпробвах ги и двете в строежа на новата ми работилница - перфектни са....

Прикачен файл

2015-12-05 08.51.24.jpg
2015-12-05 08.51.24.jpg (110.22 KиБ) Видяна 1792 пъти
Последна промяна от milkomil на съб дек 05, 2015 6:50 pm, променено общо 1 път.
nikolson - майстор
Честито! Много хубавини да направиш с тях. Зарядното на 220 волта ли е и изрично ли го споменаваш в заявката?
ky-kyy - майстор
milkomil написа:
Ето и моите бебчета. Дойдоха ги преди 1-2 седмици от Щатите. Изключително съм доволен. Само да спомена че импакт драйвъра е много полезна машина - много мощ в една толкова малка машинка. Изпробвах ги и двете в строежа на новата ми работилница - перфектни са....
Дядо ти, само с макити е работил. Сякаш, нямаш бичкия, тесла и цигански пирони, ми глезотии разни, макити..... :-D

Честито! С кеф да работиш, с тия красавици =D>
Зарядното е 110 волта и даже от мерак го изгорих щото си мислех че е универсално от110 до 240. Ремонтирах го (основната ми професия е ремонт на електроника) и приятелите от щатите ми дадоха един траф който от 220 сваля на 110. Много хитра джаджа. Така си ги зареждам
Ха, наистина си спомням работилницата на дядо ми. Всичко беше прашасало и разхвъляно. най - много ме впечатляваха едни маткапи и един трион пасвател.... Бях надупчил целите стени с него и после си изядох един хубав бой ..... :lol:
ZEDYCUS - майстор
:-D Хубави играчки за преди Коледа ти е донесъл дядото. Безаварийна работа. :partyman:
nikolson - майстор
Има една приказка. Момчетата никога не порастват, порастват им играчките. :-D
Chefo77 - майстор
Честито!
Страхотни машинки!
mavryt4o - майстор
:2thumbs:
nikolson написа:
Има една приказка. Момчетата никога не порастват, порастват им играчките. :-D
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: