npelov написа:Четох я. Дали е същия? Сигурно - TH (home) в новите инструменти на Einhell означава "червено като "професионалните", а по-смотано от сините и най-вероятно ребрандирано".Шублера се прецака, предполагам от праха
Хареса ми как си монтирал шублера.
Всичко за дърводелството
griffin
- майстор
1793 мнения в "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?"
npelov
- специалист
Това е втора употреба, нали? Мислех, че няма такива машини. Т.е. малки и здрави. Не че съм го виждал наживо но от снимката вдъхва повече доверие от всички нови за двойно повече пари. Дай повече подробности. Къде мога да намеря такова нещо (марка, модел?). Ти от Франция ли го взе или ти го караха отнякъде.
griffin
- майстор
npelov написа:Това е втора употреба, нали? Мислех, че няма такива машини. Т.е. малки и здрави. Не че съм го виждал наживо но от снимката вдъхва повече доверие от всички нови за двойно повече пари. Дай повече подробности. Къде мога да намеря такова нещо (марка, модел?). Ти от Франция ли го взе или ти го караха отнякъде.Машината е взета във френско наистина, но тая беше луда случайност на старо подобни вървят порядъка 400-600 сглобка като тая, малко по новите модели на метабо които са 90 процента съвместими с тая вървят 600-700 според зависи. Еди по голяма част от частите на новите стават за мойта, и в старата машина не всичко е метал, ролките отстрани за привода всички са пластмаса
Фитилчо
- майстор
Имам един Девалт в момента, търси си дом, не е пускам никъде.
ПО хубав е от бекума. Мисля, в този клас това е най добрата машина, само Лурема не съм тествал още.
Девалта е по хубаво измислен от Електра Бекума, защото като вдигнеш плота и не се разцентрова
а се връща където си е бил !
Пелов пиши ако имаш интерес към такова нещо. DW1150 е модела. Може да хванеш някоя коледна/форумна прИмоция
ПО хубав е от бекума. Мисля, в този клас това е най добрата машина, само Лурема не съм тествал още.
Девалта е по хубаво измислен от Електра Бекума, защото като вдигнеш плота и не се разцентрова
Пелов пиши ако имаш интерес към такова нещо. DW1150 е модела. Може да хванеш някоя коледна/форумна прИмоция
npelov
- специалист
вчера взех известно количество дървен материал и поръчах да ми го калиброват. Доставиха ми го изцяло крив - на всички посоки, не само да дължина. Машините им оставят ужаснао груба повърхност. Абрихта на баща ми е с яко тъпи и назъбени ножове и оставя по-гладка повърхност. Затова реших, че няма много смисъл да плащам за обработка ако трябва да си ги дооправям.
Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература