• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Всичко за дърводелството
ribnikolaevi - майстор
Всеки който работи, може да сгреши. Важното е грешката да се поправи. Така и се случи със злополучния плот, благодарности пред всички на Shadowman.
=D> =D> =D>
Делян - специалист
ribnikolaevi написа:
Трябва вече да купя коритото на мивката. Мисля да е единично, без отцедник, за шкаф 600. Търся с по-голяма дълбочина.
Питането ми е за избор на дебелина на ламарината, вида и (каква марка стомана)има едни като гофрирани стоят, те по-добри ли са?
Мойта е ето тази
Компактна, удобна, дълбока и с отцедник, на който да сложиш нещо все пак, покритие микролен - не че варовика пак не личи, но не в такава степен, дебела ламарина. По спомени, цената й беше около 170 лева в комплект със сифона, който е явно е качествен щом като все още не се е разпаднал :-D .
ribnikolaevi - майстор
Между другото, да похваля човека, който ми ряза и кантира. По различни причини ползвах услуги и на Салекс, и на един приятел за дребни преработки. Салекс има още да гонят този човек, и то много. Той дава елементите почистени, със залепен етикет, опаковани със стреч.
От Салекс ги взимам мръсни, без етикати, представям си ако поръчам детайлите на една стая от тях как ще търся и меря с рулетката, докато намеря това, което ми трябва.
Единствения недостатък е, че не винаги има време за дребни поръчки, но за потребител като мен това не се оказа проблемно.
ribnikolaevi - майстор
Да събудя темата...
Имам огледало за баня (моето е за тоалетна), което е закрепено (вероятно залепено) към ПДЧ плоскост. Това си е направено фабрично, от производителя.
В ПДЧ са вградени едни интересни механизми за закачване. Доста читави са, позволяват хубав реглаж.
Прикачен файл:
Photo-0118.jpg
Photo-0118.jpg (110.28 KиБ) Видяна 2237 пъти
.
Прикачен файл:
Photo-0117.jpg
Photo-0117.jpg (86.18 KиБ) Видяна 2237 пъти
Чудя се с какво да захвана огледалото към стената. Дюбелите са ясни. За винтовете обаче се сещам за поне два варианта:
Прикачен файл:
193.jpg
193.jpg (2.73 KиБ) Видяна 2233 пъти
Прикачен файл:
553.jpg
553.jpg (4.12 KиБ) Видяна 2235 пъти
А би има и друг начин ... Никога не съм виждал подобен механизъм и затова се чудя. Иначе звънях на магазина, оттам ми отговориха, че те не са монтажници .... Хиии-хиии-хиии ...

Чудя се и тия малките дупчици за какво са. Някакви дистанционери ли се слагат там? Вероятно стичащата се вода по стената да не контактува с ПДЧ-то
ZEDYCUS - майстор
А тези не ти ли харесват. Май винаги търсиш под вола теле. :-D :partyman:
За дюбелът си харесваш подходящата дебелина. А дупките предполагам са, за да може ПДЧ-то качествено да се раздуе в банята или тоалетната. :lol:
Изображение
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40

Тема "Мебелите за един апартамент - от идеята до реализацията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: