• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 193
Всичко за дърводелството
bulhomes2 - майстор
Много интересно. Впечатли ме. А какво ще стане като издъхне батерията? В смисъл - има ли как да се смени? Това в Асеновград ли е и дали мога да го видя "на живо"?
nanobanano - специалист
Батерията се надявам да изкара поне 2-3 години защо не и повече,след това чупя стъклото,разширявам малко със секача и нов пепелник :-D Това е близо до Асеновград,едва ли си заслужава разкарването-не е кой знае какво..Утре мога да направя по-ясни снимки.
zz_stefanov - майстор
Интересен светещ под, но защо не заля едно кабелче и едни светодиоди а захранването да е някъде от страни. Поне нямаше да го къртиш 10 години.
nanobanano - специалист
Е с нормални лампи щеше да ми е доста по-скъпо и сложно,пък и така по-ми допада.

Само нзм с какво да замажа бетона,че стана на кръпки.
https://goo.gl/photos/CFBCEKsWS2L9NXYm9
mavryt4o - майстор
това е раздел дърводелство орентирай се към правилната тема
cekop - специалист
Да се похваля и аз, не е кой знае какво, но затова пък е голям кеф като стигна до него.

Прикачен файл

DSC_0248.JPG

Прикачен файл

DSC_0249.JPG
Lisko - майстор
при странично люлеене, както е в момента (и както при хамаците) няма ли опасност да се изсипеш от леглото?
Напред-назад няма ли да е по-стабилно?
cekop - специалист
Lisko написа:
при странично люлеене, както е в момента (и както при хамаците) няма ли опасност да се изсипеш от леглото?
Напред-назад няма ли да е по-стабилно?
Не е невъзможно да паднеш, но дюшека е 115 см. и за двама е достаръчно. А за люлеенето, люлее се и в двете посоки.
Тони Ст. - специалист
При надлъжно люлеене ще се "губят" повече сантиметри,когато са двамца :?
Lisko - майстор
Ох, да! Малко бавно но зацепих. Когато синджирите са в двата края (а не в средата акто хамаците) леглото се люлее без да се накланя много.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: