• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко за дърводелството
sasooooooooo - "специалист"
И аз набивах 4х50мм, като само първия детайл разпробивах с Ф3мм. Изтървало или пукнато нямах, но ги слагах на 5см от ръба.
solo5 - майстор
Сашо и аз така на кухненското, но при рамките на гардеробчетата няма как тъй като страницата е със 6см широчина, колкото да захвана пантите
rum_sz - специалист
Това шкафче което си направил начина на сглобка трябва да е друга

Високите страници,отляло и отдясно ,дъно и таван между тях.

Незнам за това момчето колко е майстор но спри за малко и питай.

Извинявай не го правя от лоши помисли .Знаеш че си ми един от симпатягите в форума.И всички Бургазлий.
solo5 - майстор
не е майстор, но знае повече от мен :lol:
шкафчетата нямат таван, но няма да са паянтови, защото когато сложим плота ще се укрепят :?
DTIvanov - специалист
За неспециалисти се справяте перфектно, въпреки странните на места конструктивни решения. Резултатите, доколкото мога да съдя по снимките са отлични. Дерзайте :-D
П.С. Не знам колко взимат Салекс за разпробиванена отвори за панти, но за следващи проекти можете поне този разход да си икономисате. Поръчвате си от "Киров" един шаблон за панти за около 5 лв., купувате един фрезер ф35 и сте готови.
шоп - майстор
Колко струва един фрезер фи 35 горе-долу?

На мен ми взеха по 50 ст на отвор. Като се замисля направих 29 вратички, като 2 от тях бяха с по 4 отвора... над 30 лв съм дал за отвори :?
sasooooooooo - "специалист"
От Баумакс си взех един комлект фрезери /Китайски/ от ф15 до ф35мм чудна работа ми свършиха. Гледах един на Бош за 30лв, на ф32 :irre:
zillius - специалист
Колега, на СМТ са много добри,но са скъпички.Има ги в Тека.Иначе в Практикер и Бриколажа има на Wolfcraft ,струват 20 кинта и за цената си също са добри.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Направа на кухненско и няколко гардеробчета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: