• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 40
Всичко за дърводелството
shadowman - майстор
Ако са на една страница ги раздели, разтоянието между отворите за винтове е 32мм.
ribnikolaevi - майстор
Откъде се взимат крачетата в Базис-а?
ribnikolaevi - майстор
todor_tsanov написа:
чекмеджетата маи са външни и няма как да сложиш врати а за да нямат конфликт с пантите се слага допълнително страница на 25 мм от голямата страница
много програми за мебели съм тествал но базиса за мен с супер но за да работиш с нея трябва да си на ТИ мебелните технологии
Няма ли да застане върху пантите тази допълнителна страница?
shadowman - майстор
За шкаф с дълбочина 60 см се използват 50 см водачи, ако ще има скрити чекмеджета се използват такива на 45 см и започват около 7-8 см навътре според пантите които ще се използват.
ribnikolaevi - майстор
Благодаря, Шадоуман.
ribnikolaevi - майстор
Имах други ангажименти и приспах проекта. Ето докъде я докарах ... Чудя се все още кой вариант за скритите чекмеджета да избера. Дали допълнителна страница (в момента е така изчертано) или посочените от Shadowman панти на Блум.
Ако реша да е със страница, това ли е правилният начин?

Прикачен файл

Garderob Detska 002_08.jpg
Garderob Detska 002_08.jpg (42.23 KиБ) Видяна 2985 пъти
ribnikolaevi - майстор
Всъщност ето докъде съм я докарал (с леглото и бюрото).

Прикачен файл

Garderob Detska 002_09.jpg
Garderob Detska 002_09.jpg (54.5 KиБ) Видяна 2982 пъти
shadowman - майстор
Тази страница трябва да е толкова навътре колкото ти е пантата в свито положение.
ribnikolaevi - майстор
Работя с 4 цвята за детската, опитвам се ръчно да оптимизирам разкроя си (засега не съм намерил опция в Базис, която да ми оптимизира при 4 цвята, а не би било лошо, примерно имам детайли, които задължително са от определен цвят (видими детайли) и други, които могат да са различни, за да се постигне оптимално ползване на материала и да се намалят изхвърлените изрезки).
Ако влезе тук някой, който работи с Базис, моля д апомогне. Програмата ми слага два малки детайла на нова плоча, въпреки че на старата си има място за тези детайли.

Прикачен файл

Garderob Detska Razkroy TS.jpg
Garderob Detska Razkroy TS.jpg (112.9 KиБ) Видяна 2953 пъти
shadowman - майстор
Нямам идея как става при тази програма, но в кътинга е лесно.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 40

Тема "Мебелите за един апартамент - от идеята до реализацията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: