• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
Всичко за дърводелството
peterdimov - специалист
:supz: тогава тека-бг са твоите хора
EDI - майстор
Да, ама не му се дават парици, като видя колко струва комплекта :lol: profesionalist_wood, нали щеше да поръчваш като моя комплект СМТ, отказа ли се.
profesionalist_wood - майстор
за 5 вратички не си струва 250 лв,ама ако са 60-90лв бива...ама не сме Англия :lol:
EDI - майстор
Така е, ма.ка му :lol: .Там има и евтини и скъпи, каквото искаш, отиваш в магазина и си купуваш.А тук пак с телефони и доставки и само от скъпите.
batkotony - специалист
peterdimov написа:
Никакво потвърждение,разписка или каквото и да е нямам.Сега пуснах запитвания на Практикер и Практис да видим дали нашенските вериги ще намерят евтини(или не толкова евтини) фрезери.
Има едни кутийки с 4бр. фрезери в Практикер,дръвце са ама са за 10лв.,ако някой се интересува... :)
peterdimov - специалист
От Практикер ми писаха,че не педлагали такива фрезери изобщо и нямало опция да се поръчат,демек не ни занимавай.Така е заплатите на служителите са ниски и на тях им е през .... за фирмата и търговията,чакат само да стане 18.00и да си ходят,ание менте дърводелците пак сме без фрезери :lol:
EDI - майстор
Можеше да се очаква такъв отговор, да ти кажа :lol: пак ще се снабдяваме от чужбина-та, вместо да оставим някой лев в държавата.
griffin - майстор
Аз повечето си неща ги пазарувам от чужбина вече в повечето случаи цена качество бие всичко останало което съм намирал по магазините. Пиши на търговеца и питай какъв е проблема че стоката не е пратена след като си я поръчал.
Обръщай внимание на условията им за шипване.
В последно време даже инстументи зех да си поръчвам от интернет, оказа се че фрезата на бош 1400 ватовата е 140 евра по магазините а с тоставката от амазон излизаше мак към 105 паунда :). Бош имат интернет магазин за скилл и бош части ако нешто се прецака може да си го поръчаш и смениш :-). Ама май за БГ това не става ще трябва да се разкарваш до киров :-).
peterdimov - специалист
Така е,за съжаление,колеги,пак ще даваме пари на американците и англичаните.Просто няма откъде другаде да си купиш нещо по евтинко за домашни нужди :cry:
griffin - майстор
От хамериканците не си купувай фрезери, имам няколко на Vermont мисля че беше фирмата не са много читави много бързо се омазват прегряват от това и става мацаница. Само ако не може да се ползва нещо друго ползвам техните които сам си зел но и те самите са по специфични :). Китайчетата са по добре в това отношение не омазват толкоз лесно и по трудно прегряват, но и каквото и да си земеш ще трябва да го почистваш редовно.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14

Тема "Къде продават такива фрезери" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: