Аа, не го бърши прясно, ще се оклепаш като мишок
.Това му е работата да раздува и да излиза.Остави го да изсъхне добре и после с макетен нож само плъзгаш острието и се изрязва идеално по детайла.

dimitar_petkof написа:Здравейте, аз си лепя заготовките за кошери с такава "стяга" самоделка, но върши добра работа. На веднъж лепя по 4 заготовки за ЛР кошер. Излезе ми 30 лева - 10 желязо, 5 лв болтове и 5 лв заварката.Колега, как успяваш да натегнеш, така че да залепиш към метър парчета? Аз пробвах с 3 Дадан-Блат страници, ама най-крайната се крепи само на лепило, дъските не са прилепнали една към друга плътно.
ZEDYCUS написа:Това кой по ред комплект еПървия беше от свален чертеж от интернет и стана ужасно неудобен подарих го. този е втори със взети от мен мерки от друг готов и изпитан по удобство от мен ами няма нищо общо с първия на който стоиш като наказан тук като се облегнеш гърбът ти е отпуснат това гоних като усещане и го постигнах доволен съм .![]()
За измятането Мишо да сподели, не съм лепил такива широчини, но както е хванато и с летвата отдолу на крака, може и да не изметне .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: