angelfilev написа:Ами благодаря за помоща но друга алтернатива не намирам ще си платя за гяволъка 25 лева са комплекта метчици незнам колко са редки за 20 мин. в нета и ги намерих .Ето до къде я докарах чакам си шайбата от стругара но буууум пак греда пада ми лентоводача иииии едната стойка кято подпира лентата с дървено трупче се отчупиmavryt4o написа:
Да разбрах. Има доста начини да се реши проблема при условие, че не намериш този метчик. Все пак трябва да имам представа от детайла.ами няколко поста по-нагоре може да се види целия детаил съм го качил а на първата се вижда остаДобре, наистина се вижда. Търси метчика, аз ще бъда приятно изненадан, ако го намериш. Вероятно някой може да го достави, но не вярвам, че цената за еднократна употреба си заслужава.
Преди доста години, като ученик в техникум трябваше да прекарваме по един месец през лятото на практика. Попаднах в една те-ке-зесарска работилница с 4 струга. Старият майстор без колебание правеше метчици за всички специфични резби. Считаше се за нещо обикновено. В моята практика ми се случи 3-4 пъти.
Решавай си другите проблеми, а този остави за накрая.
Надявам се с помощта на форума да помогнем.