Пустия му сайт е на немски, почти съм подготвил поръчката само се лутам тука някъде иска да си напиша и телефона за ДХЛ било важно, уж съм го написал а никъде не излиза
Имам един агент с перфектен немски ако не се справя сам тази вечер утре ще го хвана тои да прегледа всичко къде кво що съм попълнил и да поръчам 
Всичко за дърводелството
pif4o
- специалист
165 мнения в "Избор на циркуляр с изтегляне :)"
pif4o
- специалист
Така колеги, да Благодаря много на колегата nikolson който даде линк към gotools.de и с това сложи край на търсенето, машинката е поръчана току що, да видим кога ще доиде и ще се похваля
Весели празници на всички Ви, още веднъж Благодаря на него и всеки взел участие в темата, със сигурност това няма да са ми последните въпроси за този тип машина, защото до сега не съм работил с такава, та ще питам и други неща за нея, но нека първо дойде, а до тогава весели празници на всички ви 
pif4o
- специалист
Яко, таман се чудех какво да си измисля като стойка ти си ми чел мислите, това ще го спретна за няколко часа
За диск.... огледах разни на тоя размер, малко са кът, ама предполагам не е проблем да сложа и 210 вместо 216 ще загубя някои мм дълбочина. За първо време ще карам с нейния щото това дето ще режа няма да е с изискване за голяма прецизност - навес ;) По скоро си мисля да и сложа един плавен старт че по ревютата мрънкат че блъскала при стартиране 
nikolson
- майстор
Както и другите инструменти, Метабо също имат удължаване на гаранцията до три години:
https://www.metabo.com/com/en/info/serv ... -warranty/
https://www.metabo.com/com/en/info/serv ... -warranty/
PIP
- майстор
Аз не съм фен на подобни стойки, защото освен за циркуляра за нищо друго не стават, една работна маса по размера на твоята пендула е доста по-полезна.
Относно дисковете, 8.5инча/216мм е доста популярен размер (за пендула) и лесно ще намериш дискове и имай предви, че доста от 210 дисковете са за ръчни циркуляри, където ъгъла на заточване е различен, както и дебелината може да е друга.
Относно дисковете, 8.5инча/216мм е доста популярен размер (за пендула) и лесно ще намериш дискове и имай предви, че доста от 210 дисковете са за ръчни циркуляри, където ъгъла на заточване е различен, както и дебелината може да е друга.
pif4o
- специалист
Е такива работи не са ми ясни
значи да си търся задължително 216 защото са за пендули? А за гаранцията има ли смисъл да я удължавам като машината е от германия, макар че ако и стане нещо серизоно може да се принудя да им я пратя, ама тва пък значи че 3 години не мога да и сложа плавен старт освен ако не е от онея на разклонителя
Ти мани, ами днес уж неделя и почиват ами доиде имеил че пратката е изпратена фактура и тракинг номер
Май ще я донесе дяд мароз 
nikolson
- майстор
На сайта на Метабо от менюто за удължаване на гаранция (най-долу XXL service) се отваря oт t www.metabo-service.com линк на български.
Колкото до дисковете, има и герунги на 210мм, така че се избира според вида на материала и машината.
Колкото до дисковете, има и герунги на 210мм, така че се избира според вида на материала и машината.
Тема "Избор на циркуляр с изтегляне :)" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература