• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 180
Всичко за дърводелството
nikolov333 - майстор
По-добре я прати с куриер, но се разбери с тях предварително...
profesionalist_wood - майстор
А аз още си търся настолна бормашина ПН 161 и не мога да си намеря
nikolson - майстор
profesionalist_wood написа:
Може би не търсиш правилно.
Прикачен файл:
ПН161.PNG
ПН161.PNG (15.99 KиБ) Видяна 2159 пъти
profesionalist_wood - майстор
nikolson написа:
profesionalist_wood написа:
Може би не търсиш правилно.
Прикачен файл:
ПН161.PNG
Ходих при тоя. То не беше луфтове,липсва щепсела,няма ключ за включване на машината отстрани,няма ръчка...сякаш е докаран от фронта в Сирия и отказва да се пазари за бракмата от 1984г :lol: А и лъже,снимката не е истинска
ZEDYCUS - майстор
В Пловдив има още две, една в Коматево и една в Индустриална зона север(тя си заслужава, но 690лв) другата в Коматево е зле и тя, няма оригинални шайби и двигателя не е двускоростен(има и луфт в лагерите). Аз се отказах да взимам такава, дори не се пазарих, гаража ми е мноооооого малък. Докопах една от Бургас монофазна с 12 скорости SEALEY-500вата, по малка и компактна, но и тя си има кусурите. Нови дръжки трябват, луфт има в ръчката за повдигане на масата и почистване на ръждата.
Изображение
joomlla - специалист
tysonlkr написа:
npelov написа:
В Практикер ще пуснат абрихт-щрайхмус TH-SP 204 (8") за 480лв. Дали става за нещо това или по-добре без него?
Аз се прецаках и си взех въпросният щрайх от промоцията. В магазина не го пускахме и като се опитах да го пусна като се прибрах след няколко дни в нас той изобщо не мръдна и не мъцна даже :evil: Толкова съм ядосан, сега ще трябва да бия 300 км път да го връщам :axe:
Като четох книжката в края пише че трябва да се съхранява при температури от 5 до 30 градуса. Възможно ли е от студа да не иска да тръгва?
Не се прецаквайте да го вземете. Остави че не тръгва изобщо, а като му позагледах ножовете и двата надрани :butthead:
Цената ме съблазни, но се оказа много слабо изпълнение.
Сега остави, че ще бия път 300 км да го върна, а ще бера и ядове с връщането най вероятно няма да искат да ми върнат парите :x
Аз съм си виновен, че не настоях да го изпробват в магазина. Ако някой е решил да си го взима задължително да иска да го изпробват.

П.С. n_a И в двете посоки 300 км отиване и връщане ;)
Здравей,
аз също го купих (даже на малко по ниска цена). Но при мен няма проблеми. Монтира ли предпазителя на абрихта. Без него не тръгва. Защитата е на плота от горе. Успех.
Георги Иванов(алцек) - специалист
Ако ползваш щрайхмуса предпазителя който изсмуква талаша трябва да е върху плота на абрихта,и ако ползваш абрихта,предпазителя трябва да бъде поставен отдолу където е плота на щрайхмуса.Има изключвател,не е ли поставена джаджата както трябва и няма да тръгне никога.
joomlla - специалист
алцек написа:
Ако ползваш щрайхмуса предпазителя който изсмуква талаша трябва да е върху плота на абрихта,и ако ползваш абрихта,предпазителя трябва да бъде поставен отдолу където е плота на щрайхмуса.Има изключвател,не е ли поставена джаджата както трябва и няма да тръгне никога.
Точно това имах впредвид.
Фитилчо - майстор
Зеди, тая машина от снимката изглежда супер
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: