Всичко за дърводелството
nikolov333
- майстор
1793 мнения в "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?"
profesionalist_wood
- майстор
А аз още си търся настолна бормашина ПН 161 и не мога да си намеря
profesionalist_wood
- майстор
nikolson написа:Ходих при тоя. То не беше луфтове,липсва щепсела,няма ключ за включване на машината отстрани,няма ръчка...сякаш е докаран от фронта в Сирия и отказва да се пазари за бракмата от 1984гprofesionalist_wood написа:А аз още си търся настолна бормашина ПН 161 и не мога да си намеряМоже би не търсиш правилно.Прикачен файл:ПН161.PNG

ZEDYCUS
- майстор
В Пловдив има още две, една в Коматево и една в Индустриална зона север(тя си заслужава, но 690лв) другата в Коматево е зле и тя, няма оригинални шайби и двигателя не е двускоростен(има и луфт в лагерите). Аз се отказах да взимам такава, дори не се пазарих, гаража ми е мноооооого малък. Докопах една от Бургас монофазна с 12 скорости SEALEY-500вата, по малка и компактна, но и тя си има кусурите. Нови дръжки трябват, луфт има в ръчката за повдигане на масата и почистване на ръждата.

ky-kyy
- майстор
Ето, още една http://olx.bg/ad/prodavam-bormashina-ID ... 4b2d522f4a
joomlla
- специалист
tysonlkr написа:Здравей,npelov написа:В Практикер ще пуснат абрихт-щрайхмус TH-SP 204 (8") за 480лв. Дали става за нещо това или по-добре без него?Аз се прецаках и си взех въпросният щрайх от промоцията. В магазина не го пускахме и като се опитах да го пусна като се прибрах след няколко дни в нас той изобщо не мръдна и не мъцна дажеТолкова съм ядосан, сега ще трябва да бия 300 км път да го връщам
![]()
Като четох книжката в края пише че трябва да се съхранява при температури от 5 до 30 градуса. Възможно ли е от студа да не иска да тръгва?
Не се прецаквайте да го вземете. Остави че не тръгва изобщо, а като му позагледах ножовете и двата надрани![]()
Цената ме съблазни, но се оказа много слабо изпълнение.
Сега остави, че ще бия път 300 км да го върна, а ще бера и ядове с връщането най вероятно няма да искат да ми върнат парите![]()
Аз съм си виновен, че не настоях да го изпробват в магазина. Ако някой е решил да си го взима задължително да иска да го изпробват.
П.С. n_a И в двете посоки 300 км отиване и връщане ;)
аз също го купих (даже на малко по ниска цена). Но при мен няма проблеми. Монтира ли предпазителя на абрихта. Без него не тръгва. Защитата е на плота от горе. Успех.
Георги Иванов(алцек)
- специалист
Ако ползваш щрайхмуса предпазителя който изсмуква талаша трябва да е върху плота на абрихта,и ако ползваш абрихта,предпазителя трябва да бъде поставен отдолу където е плота на щрайхмуса.Има изключвател,не е ли поставена джаджата както трябва и няма да тръгне никога.
joomlla
- специалист
алцек написа:Ако ползваш щрайхмуса предпазителя който изсмуква талаша трябва да е върху плота на абрихта,и ако ползваш абрихта,предпазителя трябва да бъде поставен отдолу където е плота на щрайхмуса.Има изключвател,не е ли поставена джаджата както трябва и няма да тръгне никога.Точно това имах впредвид.
Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература