Като я пооправя, ще върши работата за която я взех. В добро състояние, без луфтове е - набор 2002година. 

алцек написа:Ако ползваш щрайхмуса предпазителя който изсмуква талаша трябва да е върху плота на абрихта,и ако ползваш абрихта,предпазителя трябва да бъде поставен отдолу където е плота на щрайхмуса.Има изключвател,не е ли поставена джаджата както трябва и няма да тръгне никога.Благодарности на joomlla и алцек това се оказа проблемът
tysonlkr написа:Затова този дух на взаимопомощ поддържа форума живалцек написа:Ако ползваш щрайхмуса предпазителя който изсмуква талаша трябва да е върху плота на абрихта,и ако ползваш абрихта,предпазителя трябва да бъде поставен отдолу където е плота на щрайхмуса.Има изключвател,не е ли поставена джаджата както трябва и няма да тръгне никога.Благодарности на joomlla и алцек това се оказа проблемът![]()
Никъде в ръководството не пише, че е задължително ползването на капаците за отвеждане на стърготините.
Спестихте ми едно ходене до София
пишман_майстор написа:Със сигурност ще са тръгнали акумулаторите им. Те не са качествени , инак като фирма машинките ги бива .Точно акумулаторите са ми най-малкия проблем. 1800 MA са ми около 36 лв. Важното е останалото да е добре.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
lavka86 написа:Здравейте майстори, калфи и чираци. ЧНГ 2016. Бъдете живи и здрави и работете своето хоби с много желание и майсторлък.За много години на теб и на всички пишещи тука!
Ето и едно снимково ревю на нещата, които влязоха в моята малка и тясна работилница.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: