• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 180
Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
Като я пооправя, ще върши работата за която я взех. В добро състояние, без луфтове е - набор 2002година. :partyman:
tysonlkr - специалист
алцек написа:
Ако ползваш щрайхмуса предпазителя който изсмуква талаша трябва да е върху плота на абрихта,и ако ползваш абрихта,предпазителя трябва да бъде поставен отдолу където е плота на щрайхмуса.Има изключвател,не е ли поставена джаджата както трябва и няма да тръгне никога.
Благодарности на joomlla и алцек това се оказа проблемът :prayer:
Никъде в ръководството не пише, че е задължително ползването на капаците за отвеждане на стърготините.
Спестихте ми едно ходене до София :partyman:
profesionalist_wood - майстор
tysonlkr написа:
алцек написа:
Ако ползваш щрайхмуса предпазителя който изсмуква талаша трябва да е върху плота на абрихта,и ако ползваш абрихта,предпазителя трябва да бъде поставен отдолу където е плота на щрайхмуса.Има изключвател,не е ли поставена джаджата както трябва и няма да тръгне никога.
Благодарности на joomlla и алцек това се оказа проблемът :prayer:
Никъде в ръководството не пише, че е задължително ползването на капаците за отвеждане на стърготините.
Спестихте ми едно ходене до София :partyman:
Затова този дух на взаимопомощ поддържа форума жив :partyman:
cvetomir_77 - специалист
Какво мислите за това: http://olx.bg/ad/tsirkolyar-vintovert-r ... 4hRoV.html

Рещил съм да си го купувам.Знам, че е китаец, но....
пишман_майстор - майстор
Със сигурност ще са тръгнали акумулаторите им. Те не са качествени , инак като фирма машинките ги бива .
cvetomir_77 - специалист
пишман_майстор написа:
Със сигурност ще са тръгнали акумулаторите им. Те не са качествени , инак като фирма машинките ги бива .
Точно акумулаторите са ми най-малкия проблем. 1800 MA са ми около 36 лв. Важното е останалото да е добре.
npelov - специалист
Взех си транспортира. Мислих да си взема и шублера - да си имам втори китаец за гаража, но е свършил в нашия кауфланд.

Работи добре. Връща се на 0.0 след 360 градуса и на 360 показва точно 360.0. Няма най-добрата система за затягане - при отваряне се затяга/разтяга. Стягането е меко - като пластмаса в пластмаса. Не е като този, който взех от ташев - като стегнеш няма мърдане. Но за 20 лв толкова.

П.П. С разопаковането се порязах. Хем го гледах в кауфланд и си отбелязах наум че трябва да се изпили. Ако някой си го купи да внимава - доста по-добро е от циклите на ташев

Прикачен файл

Untitled-2.jpg
Untitled-2.jpg (70.56 KиБ) Видяна 1548 пъти
lavka86 - специалист
Здравейте майстори, калфи и чираци. ЧНГ 2016. Бъдете живи и здрави и работете своето хоби с много желание и майсторлък.
Ето и едно снимково ревю на нещата, които влязоха в моята малка и тясна работилница.

Прикачен файл

IMG_2016.jpg
Върши идеална работа, най-вече че има собствена аспирация и събира 95% от опилките.
IMG_2016.jpg (61.99 KиБ) Видяна 1430 пъти

Прикачен файл

IMG_2015.jpg
Закупена преди Коледа, ама като подарък за празника.
IMG_2015.jpg (75.49 KиБ) Видяна 1430 пъти

Прикачен файл

IMG_2011.jpg
Тези неща си ги закупих от Македония. Фрезерите за 100лв., Фрезера за отвори за панти -6лв. и този линеал от пазара за 15лв.
IMG_2011.jpg (97.12 KиБ) Видяна 1430 пъти
lavka86 - специалист
Ето и поотделно инструментите.

Прикачен файл

IMG_2012.jpg
IMG_2012.jpg (79.01 KиБ) Видяна 1428 пъти

Прикачен файл

IMG_2013.jpg
IMG_2013.jpg (88.5 KиБ) Видяна 1428 пъти

Прикачен файл

IMG_2014.jpg
IMG_2014.jpg (98.56 KиБ) Видяна 1428 пъти
m_markovski - специалист
lavka86 написа:
Здравейте майстори, калфи и чираци. ЧНГ 2016. Бъдете живи и здрави и работете своето хоби с много желание и майсторлък.
Ето и едно снимково ревю на нещата, които влязоха в моята малка и тясна работилница.
За много години на теб и на всички пишещи тука!
И честити придобивки - да ти вършат хубава работа и винаги да приключваш задачките с толкова пръсти, с колкото си ги започнал :yawinkle:

Като имаш време, ще направиш ли едно по-подробно ревю на абрихта? Виждам и маркуч за аспирация към абрихта, ако можеш да споделиш каква е...
Честито още веднъж!
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: