• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 180
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Честити придобивки, Лавка.Дълги години да си ги ползваш безпроблемно и с кеф. :partyman:
ZEDYCUS - майстор
Ха така и не се ограничавай само с тези. Честито. :supz:
lavka86 - специалист
m_markovski написа:
lavka86 написа:
Здравейте майстори, калфи и чираци. ЧНГ 2016. Бъдете живи и здрави и работете своето хоби с много желание и майсторлък.
Ето и едно снимково ревю на нещата, които влязоха в моята малка и тясна работилница.
За много години на теб и на всички пишещи тука!
И честити придобивки - да ти вършат хубава работа и винаги да приключваш задачките с толкова пръсти, с колкото си ги започнал :yawinkle:

Като имаш време, ще направиш ли едно по-подробно ревю на абрихта? Виждам и маркуч за аспирация към абрихта, ако можеш да споделиш каква е...
Честито още веднъж!

Колега, благодаря за пожеланията. Това се отнася за всички колеги, работещи с такива машини.
Бернардото е абихт и щрайх. Има собствена аспирация, похлупака се поставя отгоре или отдолу, закопчава се и така се дава пуск. Без да си поставил този похлупак да обира опилките, и да си го закопчал, не тръгва. Безопасност. Има си торба в която се събират опилките. Много практично за малка работилничка като моята. Гледах и по-големия модел, но той е без аспирация. Това се изнася лесно и мен ме устройва идеално за момента. Ще направя снимки, когато работи като щрайх и ще ги покажа.
cvetomir_77 - специалист
Днес пристигнаха и моите нови попълнения - за 87.20 лв с доставката. След малко отивам да ги тествам в реална работна среда. :-D

Прикачен файл:
IMG_20160106_122116.jpg
Прикачен файл:
IMG_20160106_122155.jpg
Прикачен файл:
IMG_20160106_122239.jpg
Фитилчо - майстор
Новата придобивка.
Заклеам се в кварталния, повече машини няма да купувам :lol: по принцип идеята беше да направя маса за оберката, ама не се сдържах :-D

Изображение
themask - специалист
Кварталният ще остане доволен :) Честито :partyman:
bulhomes2 - майстор
Честито! А бе ти си пуснал темата "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" и мислех, че идеята ти е била да се предлага на такива изгодни машиники, ама и ти я обърна на "Кой какви дърводелски хубавини си закупи/направи?"
Фитилчо - майстор
Не ве булхоме, заглавието спийкс фор дъ топик.
Пишем ти го по-бавно да нема мисъндърстендингс - Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи? - :wink:

И аС не смятах си я закупувам, ама е го е ... плюс това още не съм си я закупил, или не нацяло,демек, чека още да си я закупим/направим :cool:
Кат дойде , вече ше е за друга тема :mrgreen:
Lisko - майстор
Аз смятах, смятах, забравих да пусна мнение тогава, сега вече дядо Мраз ми го донесе (с известно закъснение ма простено му е):
:supz:

Изображение
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: