• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 180
Всичко за дърводелството
griffin - майстор
Lisko написа:
Аз смятах, смятах, забравих да пусна мнение тогава, сега вече дядо Мраз ми го донесе (с известно закъснение ма простено му е):
:supz:

Изображение
четито, ако не те затруднява премери колко е разстоянието от максимално изваден диск до челото на масата, на мен по снимки дето съм гледал ми бие на 10-15см.
мерси
Lisko - майстор
griffin написа:
четито, ако не те затруднява премери колко е разстоянието от максимално изваден диск до челото на масата, на мен по снимки дето съм гледал ми бие на 10-15см.
мерси
Мерси ! :)
Почти 82мм измервам. Твърдо над 81мм.
Диска е 10 инчов.
griffin - майстор
отпред, а не отдясно :-D
Lisko - майстор
griffin написа:
отпред, а не отдясно :-D
Не, аз колко стърчи диска нагоре мерих. :-D
EDI - майстор
А сега де, таман от седмица и аз го разглеждам, барабар с щрайх им. :? :-D
griffin - майстор
питам колко е разстоянието от диска до началото на масата защото според мен за бичене на дълги детайли е много късо, но не съм виждал машината на живо
Lisko - майстор
griffin написа:
питам колко е разстоянието от диска до началото на масата защото според мен за бичене на дълги детайли е много късо, но не съм виждал машината на живо
От диска до предния ръб на масата е 12см. Разбрах те от втория път, ама тогава не ми се ходеше да меря.
:partyman:
griffin - майстор
Lisko написа:
griffin написа:
От диска до предния ръб на масата е 12см. Разбрах те от втория път, ама тогава не ми се ходеше да меря.
:partyman:
Мерси :)
Фитилчо - майстор
Ебаси кварталния го загази здраво :lol: :lol: :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ей снимки на шпиндел фрезата кат ората

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И бонусче , че си нямах такова

Изображение
EDI - майстор
Абе и ние не сме добре, ама ти ептен. :lol: :partyman:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: