• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 193
Всичко за дърводелството
fillme - специалист
Определено няма нужда да се хвалиш за всичко, но поне дърводелските проекти споделяй, че да има от къде новаци като мен да крадат идеи :-D
cvetomir_77 - специалист
mavryt4o написа:
Творим творим :lol: Каде се изгуби че и нет няма да не беше в панделата :-D
Избягах от България. Яд ме е само, че все още няма къде да си "човъркам". А и инструментите си оставих в България. Взех с мен само два винтоверта и едно зеге :mrgreen:. Обаче сега съм си поръчал "нов" ръчен циркуляр с линеал.
Последна промяна от cvetomir_77 на вт ное 22, 2016 7:59 pm, променено общо 1 път.
mavryt4o - майстор
Не си вникнал в съшноста на темата .Представи си че сме стари приятели обединени от една обща страст дърводелството но живеещи отдалечено един от друг.Точно тук идва и смисъла на темата в нея си споделяме нагледно какво сме сътворили разискваме едните дават акъл други вземат и така.Никой не говори за хвалене все пак не прйвим всеки ден неща :cool:
mavryt4o - майстор
cvetomir_77 написа:
mavryt4o написа:
Творим творим :lol: Каде се изгуби че и нет няма да не беше в панделата :-D
Избягах от България. Яд ме е само, че все още няма къде да си "човъркам".
Ти първо научи битаците и място ще намериш не бой се ако го искаш силно ще стане вервай ми
Чираче - майстор
cvetomir_77 написа:
Избягах от България. Яд ме е само, че все още няма къде да си "човъркам". А и инструментите си оставих в България. Взех с мен само два винтоверта и едно зеге :mrgreen:. Обаче сега съм си поръчал "нов" ръчен циркуляр с линеал.
От потъващия кораб бягат първо плъховете.
cvetomir_77 - специалист
Чираче написа:
cvetomir_77 написа:

Аз стоях на кораба и се опитвах да го спася 18 години. Обаче ако бях чакал още щях да умра от бачкане и ядове. Много ми станаха годините вече за да продължа да спасявам кораба, а той продължава да потъва. Даже стигна дъното и започна да копае надолу. Да оставим това, то е друга тема. Радвам се, че продължавате да творите все красиви неща. Ще продължа да се радвам, ако виждам редовно вашите творения тук. =D>
Чираче - майстор
cvetomir_77 написа:
Чираче написа:
cvetomir_77 написа:

Аз стоях на кораба и се опитвах да го спася 18 години. Обаче ако бях чакал още щях да умра от бачкане и ядове. Много ми станаха годините вече за да продължа да спасявам кораба, а той продължава да потъва. Даже стигна дъното и започна да копае надолу. Да оставим това, то е друга тема. Радвам се, че продължавате да творите все красиви неща. Ще продължа да се радвам, ако виждам редовно вашите творения тук. =D>

Така е, когато се подкрепят мафиотите
Lisko - майстор
Чираче написа:
cvetomir_77 написа:
Извинявай но говориш глупости!
Хан Аспарух като е избягал от бащините си земи и отишъл отвъд Дунава да търси по-добър живот, плъх ли е?
cvetomir_77 - специалист
Моля ви, нека да не спамим повече темата. Дайте някоя хубава снимка на вашите произведения на изкуството наречено "Дърводелство".
ben84 - специалист
Мен дървото по принцип хич не ме обича.

Прикачен файл

DSC_1842.JPG

Прикачен файл

DSC_1839~2.JPG
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52