Определено няма нужда да се хвалиш за всичко, но поне дърводелските проекти споделяй, че да има от къде новаци като мен да крадат идеи 

mavryt4o написа:Творим творимИзбягах от България. Яд ме е само, че все още няма къде да си "човъркам". А и инструментите си оставих в България. Взех с мен само два винтоверта и едно зегеКаде се изгуби че и нет няма да не беше в панделата
cvetomir_77 написа: Избягах от България. Яд ме е само, че все още няма къде да си "човъркам". А и инструментите си оставих в България. Взех с мен само два винтоверта и едно зегеОт потъващия кораб бягат първо плъховете.. Обаче сега съм си поръчал "нов" ръчен циркуляр с линеал.
Чираче написа:cvetomir_77 написа: Избягах от България. Яд ме е само, че все още няма къде да си "човъркам". А и инструментите си оставих в България. Взех с мен само два винтоверта и едно зегеОт потъващия кораб бягат първо плъховете.. Обаче сега съм си поръчал "нов" ръчен циркуляр с линеал.
cvetomir_77 написа:Чираче написа:cvetomir_77 написа: Избягах от България. Яд ме е само, че все още няма къде да си "човъркам". А и инструментите си оставих в България. Взех с мен само два винтоверта и едно зегеОт потъващия кораб бягат първо плъховете.. Обаче сега съм си поръчал "нов" ръчен циркуляр с линеал.
Аз стоях на кораба и се опитвах да го спася 18 години. Обаче ако бях чакал още щях да умра от бачкане и ядове. Много ми станаха годините вече за да продължа да спасявам кораба, а той продължава да потъва. Даже стигна дъното и започна да копае надолу. Да оставим това, то е друга тема. Радвам се, че продължавате да творите все красиви неща. Ще продължа да се радвам, ако виждам редовно вашите творения тук.
Чираче написа:Извинявай но говориш глупости!cvetomir_77 написа: Избягах от България. Яд ме е само, че все още няма къде да си "човъркам". А и инструментите си оставих в България. Взех с мен само два винтоверта и едно зегеОт потъващия кораб бягат първо плъховете.. Обаче сега съм си поръчал "нов" ръчен циркуляр с линеал.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: