• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Вижда му се края на долапа.Днес монтирах вратите.В крайна сметка го направих два цвята - основен цвят дъб и рамките на вратите ги лакирах тик.Рамките бяло дърво ми се видя прекалено контрастно.Остава да сложа шнаперите на вратичките, да направя плота и да му залепя плочките.

Прикачен файл

DSC037174444444444.jpg

Прикачен файл

DSC0371633333333333.jpg

Прикачен файл

DSC037152222222222.jpg

Прикачен файл

DSC03714111111111.jpg
ZEDYCUS - майстор
=D> Браво Еди .С обкова е един път. :partyman:
griffin - майстор
:-) мдаа много добре е станало, адмирации
iavor - специалист
Това е най-хубавия момент от добре свършена работа.
Да погледнеш творението си и да му се кефиш =D>
Поздравления =D>
bulhomes2 - майстор
=D> =D> =D> :prayer: :prayer: :prayer:
Обкова наистина много го отваря.
EDI - майстор
Благодаря на всички. :partyman: Долапа стана много добре, в общи линии е едно от най-добрите неща, които съм правил.И аз много го харесах, като го сглобих.Обкова е много хубав, пък е и евтин.Една панта е левче.АМИГ е, испански, 1,5 мм е тенекията.В комплекта влизат и съответните черни видийки.Само дето в пантите луфтовете бяха големи, та сменях осите, ама това е бял кахър.Само дето сега жената промени плана за плота, не искала да е дърво с плочки, а плот за кухня :lol: .Ще търся някъде из Ямбол евтин 28 мм плот, пък и парчета да режат.
root666 - специалист
Може ли да споделиш откъде си купил обкова?
EDI - майстор
Ей от тук си го купувам по интернет - http://amig.bg/bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0 ... 82%D0%B8/2 .Не само панти има, има и други неща от сорта.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

Тема "Малко мебели, собствено производство, за вилата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: