• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 83
Всичко за дърводелството
griffin - майстор
Колега за работилницата абрихт щтрайхмус е много полезна машина, да си призная честно не съм успял да намеря права дъска в брико магазините като се ина на предвид че ползвам дюшеме основно като материал и би следвало да е готово за слагане :-) квадрата е към 7-8 евра, а ако си купиш готова рендосана дъска цената е толкова ама на дъска но пак не е права :-) какво да кажа. Да не говорим че ако имаш груб материал който да си дообработиш цената на крайния ти резултат ще е още по надолу. Но с тоя щтрайхмус дори и любителския който имам си улесняваш значително живота и си подобряваш качеството на работа. Сега кат се замисля се чудя как съм карал без него :-).
markov_75 - специалист
Вече си сложих главата в торбата с тая машина.Утре чакам да ми я докарат,и понеже в момента съм малко контузен,като се оправя почвам работа с нея и дано да имам късмет да излезне читава :prayer:

Прикачен файл

art0001166a.jpg
art0001166a.jpg (46.67 KиБ) Видяна 4456 пъти
nikolson - майстор
Е-е-е, честито! Дано ти служи дълго и вярно. :partyman:
EDI - майстор
Честито.И аз я гледах, уцелил си намалението :lol: .Машината за парите си има по-добри характеристики - по-широк плот, 254 мм, от сходните модели на другите брандове.Това е модификация на базовия модел PTH 254.Твоята бай беше с индекс В накрая.Да ти е честита и дълго да си я ползваш :partyman:
griffin - майстор
Успех с покупката :) дано ползването и да е максимално дълго и успешно.
profesionalist_wood - майстор
Честито! Пич аз заради недодяланата му изработка се отказах да я купувам преди време-криво са монтирани ножовете на вала и заради кривата ламарина под щрайхмуса....За ножовете на вала те се слагат със специални магнитни държачи които за съжаление в БГ няма,и всеки производител си има такива държачи.
Откъде я поръча?
EDI - майстор
Само СТРОЙ.БГ я предлагат, няма от къде другаде.
и баровския ЕВРОМАРКЕТ...
EDI написа:
Честито.И аз я гледах, уцелил си намалението :lol: .Машината за парите си има по-добри характеристики - по-широк плот, 254 мм, от сходните модели на другите брандове.Това е модификация на базовия модел PTH 254.Твоята бай беше с индекс В накрая.Да ти е честита и дълго да си я ползваш :partyman:
Аз много го търся този рядък и качествен модел без накрая с буквата ,,В,,защото тези с този индекс ,,В,, са скапани боклуци и са правени в Китай а и логото е по-различно от старото име на зелен фон,просто оригиналните са за франция,гадове :lol:
EDI - майстор
А, може.Това верига ли е някаква, в нашето село няма такова нещо.Това с В накрая се появи наскоро като модел, из мрежата няма много данни за него.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 83

Тема "Избор на щрайхмус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: