• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21
Всичко за дърводелството
velsi - Почетен майстор
Гледам имаш резба и в двата края на тръбата. Значи с една водопроводна муфа и още една тръба можеш да си удължиш тръбата колкото ти е нужно. И пет метра ако трябва...
profesionalist_wood - майстор
В Четвъртък пристигат стегичките ми .Ура! Само че се чудя къде да ми направят резбите в София....
EDI - майстор
velsi написа:
Гледам имаш резба и в двата края на тръбата. Значи с една водопроводна муфа и още една тръба можеш да си удължиш тръбата колкото ти е нужно. И пет метра ако трябва...
Да, нарочно ги направих да мога да слагам муфа и да удължавам, но сигурно ще си поръчам и 2 метра тръби, защото като правя плотове дъските ще лягат върху тръбата и ще се нивелират по нея, муфата ще пречи.
И моите тези дни ги чакам.Понеже станахме бая купувачи :-D :wink: се наложи да почакам да докарат още стяги, имаше само една стяга.
bimbaeco - майстор
Ако сложиш тръбен изолационен маншон, муфата няма да пречи, материалът няма да се набива от тръбите и тръбите няма да ти се цапат с лепило.
EDI - майстор
И това го обмислям.За сега няма да вземам тръби 2 метра, първо ще пробвам как става с муфа.А между другото Дядо Коледа дойде вече в къщи и ми донесе едно нещо :-D , дето от доста време го търся и все не мога да си харесам точното нещо :lol: .За сега няма да казвам какво.Като съм готов, ще пусна снимки на нещото. :partyman:
ZEDYCUS - майстор
Еди май си взел щтрайхмус ми се струва. :razz:
dundurma - специалист
гледа и ти завиждам ЕДИ и ме е яд,че моите ръце са ми в сфинктера :prayer: :prayer: :prayer:
profesionalist_wood - майстор
Каква е резбата да кажа в магазина да ми я нарежат? Щото има доста неграмотни технически и не могат да определят резба с шублер......
ZEDYCUS - майстор
Профи цолова трябва да е, щом е водопроводна тръбата.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21

Тема "Проект и изработка на интериорна дъбва врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: