• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 244
Всичко за дърводелството
batkotony - специалист
Хаха,да,не си подстрекател... :-D
Ей тука има и малка разлика в цената...
http://www.ebay.co.uk/itm/DeWalt-Compac ... 20cd87c22e
ZEDYCUS - майстор
Еди въобще не е подстрекател :-D .
Но не забравяй волтажа в щатите -110 волта. От там са за зимане инструменти само с акумулаторни батерии, а после от Ук ново зарядно на 220 волта.
batkotony - специалист
Благодаря за подсещането ZEDYCUS,въобще не бях обърнал внимание на волтажа.Въпреки,че дори и с един траф 220V/110V цената пак ще е по-добра.За сега само мъдрувам,пък ще видим... :)
nikolson - майстор
Проблемът не е че са на 120волта, а че са на 60 херца. В Англия на обекти задължително работят на 110волта-някакви изисквания за безопасност, но на 50 херца. Не съм спец в тоците, но по спомен от училището това май ще се отрази в оборотите :?
пишман_майстор - майстор
Да, вярно е това за оборотите , но що си мисля ,че ще е за асинхронни мотори по-важно ,или ... :? За инфо имам шлайф-голям и бормашина-голяма на 120в (американски) .Ползвам ги на 110 в (такъв траф имам заради другите ми английски инструменти) и нямам и грам проблем ! Но е вярно ,че не съм засичал на какви обороти вече работят , но си работят перфектно , няма и намек за слабост или липса на тяга!
Така,че едва ли ще му "паднат" драстично оборотите на ДеВолт-а :razz: ще си бачка супер :wink:
Тани - модератор
Къде в Пловдив продават качествени фрезери? :? За предпочитане CMT , но може и други да ми препоръчате. Трябва ми за външен R за обработка на MDF
EDI - майстор
СМТ от ТЕКА.Пиши им едно писмо, има форма за връзка на сайта.Същия ден получаваш отговор с цените.Изпращат по куриер.Имат и склад в Пловдив - ул. "К.Величков" 2, Бизнес център "Рилон" .На сайта им има и телефон.СМТ има и в електронния магазин на сайта на ТАШЕВ ГАЛВИНГ.Ето от тук можеш да си вземеш ФРУД - http://lotostrading.com/subcat_products.php?subcat=51 хората са коректни, аз от тях си купувам често.Фрезерите се перфектни.
ZEDYCUS - майстор
СМТ продават и в Киров. Палата номер 5 беше май. Фройд фрезери има и в стария Напредък фирмата на ъгъла до портала. Оттам си взех R2 зa ABS канта. Някои по специфични с поръчка. :partyman:
Тани - модератор
Само да спомена, че вече от няколко години, Киров не продавали СМТ , за да спестя разкарването на колеги дотам. Продават само фрезери на Бош ,за които , с извинения споделих мнението си, че не са толкова добри като СМТ и чест направи на продавач-консултанта, че не се впусна да ме убеждава колко са им добри фрезерите на Бош, а просто се усмихна многозначително! За съжаление не успях да отида до Напредък, защото едно че не знам къде се намира, а пък и нямах достатъчно време. Те как са като качество и цени спрямо CMT ? Предполагам че вече някъде сте писали по въпроса и ще ми отговорите само с линк за да не спамим тук. Дори се чудя дали да не преместя и тези мнения в темата с фрезерите :?
EDI - майстор
ФРУД са същото качество като СМТ.Никакви проблеми с материала за телата, обработката, заваряването на пластините, качеството им като стомана, заточването и рязането.Спокойно си купувай.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: