• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 180
Всичко за дърводелството
Фитилчо - майстор
Тия работи се правят на момента.Метни линк да го видим
Аз имам Уадкин, но съм най фен на Седжуик, за което Мишо ми се кара редовно :lol:
nikolson - майстор
То, ако имаше линк, щеше да е налично. Хвръкнаха. Изображение Не се мотах много, трябваше да осигуря транспорт. :wallbash:
Ей те това е машината, само че беше зелена като Уодкина, трифазна, ама, както казва Маврудчо, здраве да е.
wanderer - специалист
nikolson, разбирам те и ти съчувствам. наскоро изживях нещо подобно точно с циркуляр, но на фона на моето, твоето направо си е катастрофа :shock: . нищо де, тъкмо повод хем да се оплача, хем да се успокоя че има и други като мен, хем да се похваля. за компенсация днес ми пристигна METABO KGS 254 M. не съм го пробвал още, надявам се да не ме разочарова.
ZEDYCUS - майстор
Честито! От къде го взе, може ли линк. :partyman:
Chefo77 - майстор
wanderer написа:
за компенсация днес ми пристигна METABO KGS 254 M. не съм го пробвал още, надявам се да не ме разочарова.
Надали ще те разочарова :)
И да знаеш, че като режеш широк детайл, дискът се потапя и изтегля. Ако изтегляш, потапяш и буташ, остава един ръб. Беше ми странно машина от този калибър да прави такъв ръб, докато един фен не ми обясни.
И честито!!!
nikolson - майстор
Прикачен файл:
router.PNG
И това се продава за сто лири. Ама тежи като вампир.
Lisko - майстор
Баси ефтиния циркуляр. Нереално е?!
А па и букът!!!
:cry:

Честито за метабо-то.
themask - специалист
Аз от няколко дни търся евтин KGS254, а вие купувате и мълчите като партизани! :) Споделете отде да се снабдим, де!

Аз изрових един английски сайт, че даже и автоматично махаха ДДС-то, обаче не можело с кредитна карта, не можело без ДДС, ако доставката е до английски адрес и то си изгуби смисъла...
Тоест пак съм в изходна позиция :sad:
wanderer - специалист
първо мерси за благопожеланията, да ви се връща и на вас в желани машинки. нямам идея в чужбина какви са цените, но този го взех от дилър от който съм купил доста машини, и цената му е съобразена с мен. гледам че в киров са подскочили ценово. не знам на какво се дължи, но няма начин да не рефлектира и при другите търговци.
ZEDYCUS - майстор
themask
Заглавие: Re: Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи? Отговори с цитат
Аз от няколко дни търся евтин KGS254, а вие купувате и мълчите като партизани! :) Споделете отде да се снабдим, де!

Аз изрових един английски сайт, че даже и автоматично махаха ДДС-то, обаче не можело с кредитна карта, не можело без ДДС, ако доставката е до английски адрес и то си изгуби смисъла...
Тоест пак съм в изходна позиция :sad:

Много изгодно предложение в Германия на цена 544лв и доставка към 40- 50 лв през интернет доставчиците.
http://www.ebay.de/itm/Metabo-KGS-254-M ... SwKrxUY6pb
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: