• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 244
Всичко за дърводелството
housedoktor - майстор
А скобите за съединяване откъде ги купуваш? тук не съм виждал такива?
maroka - специалист
Такова припасване в Бг се практикува от доста време.

Иначе скоби за пристягане има в МАЕТ :)
KokoDjambo - напреднал
Аз пък ги вземам от Ринко Интериор :lol:
mldm - специалист
Ако може някой да ми качи снимки във форума на фреза защото си купих втра ръка но незнам дали е напълно окомплектована а пък съм и начинаещ.Ако маже и малко информация за работа с нея.
velsi - Почетен майстор
Че тя цялата тема е за това. А по-лесно ще стане, ако снимаш какво си си купи, а ние да ти кажем, ако нещо липсва.
Извинете за въпроса, решил съм да си купя оберфреза може ли да ми кажете на катва марка да се спра и колко ще ми излезе.Благодаря
mldm - специалист
Моят съвет като човек който работи в сервиз за такава техника е за СПАРКИ -добри са като качество и като работа а и са на приемливи цени.Добри са и за професионална работа.
mldm - специалист
mldm написа:
Ако може някой да ми качи снимки във форума на фреза защото си купих втра ръка но незнам дали е напълно окомплектована а пък съм и начинаещ.Ако маже и малко информация за работа с нея.
Става въпрос за голяма стационарна фреза а не за оберфреза.
velsi - Почетен майстор
mldm написа:
Моят съвет като човек който работи в сервиз за такава техника е за СПАРКИ -добри са като качество и като работа а и са на приемливи цени.Добри са и за професионална работа.
А ти като работиш е сервиз на Спарки работил ли си някога с техните оберфрези? Аз твърдя, че са пълен боклук. Вече четири години работя служебно с такава. Нито двигателя е проектиран за тази цел, нито водещата част е като хората. Не става дори за домашна употреба, а за професионална в никакъв случай!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: