profesionalist_wood написа:Снимай това чудо ако можеш че ми е интересноШаблона може да е плосък ,изрязан от фазер и др.Може да се постави и стругован детайл за шаблон.Пък и не е скъпо

Не знам дали на моя струг на снимките по-назад ще стане копира?

profesionalist_wood написа:Снимай това чудо ако можеш че ми е интересноШаблона може да е плосък ,изрязан от фазер и др.Може да се постави и стругован детайл за шаблон.Пък и не е скъпо
profesionalist_wood написа:СТРАХОТНО колега!Ами така като гледам снимката мисля ,че с подходяща планка подобно на моето изпълнение ще стане работата без да пробиваш нищо по струга.![]()
![]()
За 20 години съм виждал само веднъж самоделна изработка и сега най-сетне виждам професионален копир
![]()
![]()
Опростен и лек
Не знам дали на моя струг на снимките по-назад ще стане копира?Май ще трябва да дупча рамото а е от чугун и ме тревожи дали ще се напука чугуна от вибрации (ако има от копира)....
Прикачен файл
ZEDYCUS написа:Поне три скорости. По добре двигател 1400 оборота, по лесно се намалят и вдигат оборотите с по малки шайби. Скоро пращах на колега от форума една скица за скоростите на моята самоделка(не съм я правил аз, така я взех) Не намерих еднакви шайби(не ми се поръчваха на стругар тогава) и на моменти ремъка застава на криво при някои скорости, но не ми пречи, ремъка е евтин.Еее не се бях сетил имам такъв фрезер но оборотите за какво играят примерно голям детаил докато го уформим на ниска скорост и после увеличаваме незнам какъв е смисала от 5-6 скорости ?!?!
За тризъбец има от англия фабрични, аз използвам фрезер за отвори фи 35. Ще потърся линк в Англия и ще го постна после.
Длета има евтини също там , но не са много качествени. Стават общо взето.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: