• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко за дърводелството
brunder - специалист
soloo я кажи ти от къде го купи тоя ПДЧ и има ли без фолио.
шоп - майстор
brunder, май ПДЧ без покритие се казва сурово ПДЧ. Гледам цената му е мноооого тънка.

solo5, благодаря предварително за снимката, от Роси ще взема, но иначе колко му е да пием по едно Бургаско светло край морето:-))))
Последна промяна от шоп на чет авг 05, 2010 9:05 am, променено общо 1 път.
solo5 - майстор
суровото ПДЧ е към 20-25лв плочата, т.е. евтинийка :roll:
solo5 - майстор
шоп написа:
Един въпрос? Какви са точно ъгловите планки.Откъде ги взимаш и по колко са? Можеш ли да снимаш една отблизо?
Ето ти 3 снимки на планките. За кухненското са тези, а за останалите неща ползвахме още 3 вида различни големини

Изображение

Изображение

Изображение

Впечатлен съм от пълното окомплектоване на мивката (Teka)
Изображение

Захваща се за плота с тези държачи
Изображение

Под мивката има гъвкава гумена лента, която при натягане на тези държачи се сплесква и уплътнява.
С това хващане няма нужда от силикон
Изображение

Така изглежда монтирана
Изображение

Поглед отдолу 1
Изображение

Поглед отдолу 2
Изображение

Поглед отдолу 3
Изображение

Аспиратор
Изображение

Горни шкафове
Изображение

Място за готварска печка (няма финикийски знаци за нея :lol: )
Изображение

Фиктивно хванати батерия, дозатор за течен сапун и сифон
Изображение

Стопанката на къщата
Изображение

моя милост :lol:
Изображение

Изображение

Една вратичка гледаща навън :lol:
Изображение
sasooooooooo - "специалист"
Горните шкафове няма ли да пречат на релсата за пердето? Или ще има щори по дограмата?
solo5 - майстор
Ще има вертикални щори по отвора на дограмата :roll:
shadowman - майстор
С мивката има май някакъв кориоз. Тия що са дупнали надписа Тека при положение, че надписа трябва да е към човека. С този плот ще берете ядове. Ще се надуе за кратко време, самото покритие пропуска вода а да не говорим за мястото където е кантиран.
шоп - майстор
solo5, благодаря за снимките. Хубави и надежни ми се струват ъгловите планки. В самият ъгъл имат и уякчаване от пресата...екстра са.:-)
За мивката...и доста по-евтини модели имат същата окомплектовка за монтаж.даже и сифон:-)

След като разгледах внимателно снимките се сетих за нещо. solo5, ти си наложил плота, намерил си мястото на мивката, изрязал си, монтирал си я и тогава си върнал плота на място. Така ли е?

Аз досега съм монтирал 5-6 мивки и винаги съм се мъчил защото плота предварително съм го захванал за шкафовете и цялата работа по монтажа на мивката ми се е налагал да го правя почти целият влязъм в шкафа в най-неудобна поза:-(((

Колеги, кажете вие в какъв ред монтирате? Аз ли съм се преебавал само до сега:-)?
svetliopi44 - Чирак...
шоп написа:
Аз ли съм се преебавал само до сега:-)?
Не си само ти ... :) ако това те успокоява ... :cool:
шоп - майстор
:?
абе не ме успокоява, ама...
нали затова е форум, да питаме, да се учим

все пак пък ако плота е 3 метра да го върти сам човек не е лесно, а и мри монтаж на кръгла мивка над фи 470 мм е нужно да се зарежат и двете горни елемента на шкафа...:-(
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Направа на кухненско и няколко гардеробчета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: