• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 193
Всичко за дърводелството
cvetomir_77 - специалист
Много е красив. Само където на мен не ми допада сивия цвят.
griffin - майстор
10х човека това си избра нямах думата.
cvetomir_77 - специалист
Обаче имам въпрос. Тези дръжки от долу са само декоративни или това е чекмедже с таблета без рамка?
griffin - майстор
да това е чекмедже за рамка нямаше място да се направи там а само две вратички не искаше човека

Прикачен файл

DSCN1726.JPG
kendal - специалист
Това с чекмеджето ми хареса,жалко че няма къде да ползвам идеята,но цвета е наистина стресиращ,направо убива цялата майсторска работа Калине,обаче като си го харесва клиента,какво да се прави.Чекмеджето има ли механизъм че не виждам от снимката нещо?
griffin - майстор
Има домашно правен механизъм, другата седмица може би ще успея да натракам статията и да я пусна там ще дам снимки, иначе има лайсни от твърдо дърво и канали в самите страници, има ограничител отзад за потъването и ограничители за излизането които трябва да се приберат за да го изкараш напълно, но поне няма опасност да изпадне :-D. Чекмеджето излиза почти напълно въпреки самоделните водачи :lol:.
cvetomir_77 - специалист
Малко СПАМ, за което се извинявам, ама като видях снимката и се зарадвах, че в България не сме чак толкова назад: griffin, като гледам във френско нищо не ви е чуждо (бетонни блокчета, ОСБ, ламиниран паркет, четки от "левчето"). Все едно снимката съм я правил аз, в моята "барачка" - работилница :finga: :supz: :partyman: .
griffin - майстор
Тъй де защо да се дават грешни пари като може човек да ги пренасочи към нещо по полезно хихих :).
la_bamz - специалист
По скоро вчера :) , една буково/орехова дъска за много близък приятел :
Прикачен файл:
1.JPG
Прикачен файл:
2.JPG
Прикачен файл:
3.JPG
Прикачен файл:
4.JPG
Прикачен файл:
5.JPG
Доволен съм от резултата :)
griffin - майстор
=D> добре е станало, само един въпрос това сивее ли едното парче дърво или само така ми се струва от снимките?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: